Fiica lui Aurelian Preda i-ar fi cerut 100.000 de euro lui Nicuşor Iordan pentru închiderea cazului ”VIOLUL”/ Solistul confirmă şantajul!

 Dumba Gabriela
.

Acuzat de fiica lui Aurelian Preda, bunul său prieten care s-a stins în 2016, că a violat-o, Nicuşor Iordan rupe tăcerea. Artistul de muzică populară spune acum că avocații Anamariei Preda i-ar fi cerut 100.000 de euro în schimbul retragerii plângerii penale, gest pe care Nicuşor Iordan l-a interpretat drept şantaj.

Anamaria Preda, alături de tatăl ei, Aurelian PredaAnamaria Preda, alături de tatăl ei, Aurelian Preda

'Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimonicale, acum se încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește', a spus Nicușor Iordan, potrivit Wowbiz.

Anamaria Rosa Preda îl acuză pe Nicușor Iordan a abuzat-o sexual pe vremea când era încă minoră, după moartea tatălui ei, în 2016. Tânăra spune că nu-şi aminteşte exact ce s-a întâmplat pentru că, spune ea, i s-ar fi pus ceva în băutură. Totuși, ea spune că a găsit fotografii cu ea semi-dezbrăcată în telefonul lui Nicușor Iordan și a ascultat înregistrarea unui act sexual în care ea și prietenul tatălui său erau protagoniști.

Nicuşor Iordan neagă vehement acuzaţiile Anamariei Preda şi, în urmă cu câteva zile, a postat un nou mesaj pe contul lui de socializare.

'Dragii mei. Astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă privește. S-a schimbat doar televiziunea! Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment… Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică.

Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă!

Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește', a scris Nicușor Iordan pe Facebook. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton