Fiica lui Liviu Vârciu vrea o carieră în televiziune. Ce sfaturi a primit Carmina de la tatăl ei: „Mi-a zis că trebuie să...”

.

Fiica lui Liviu Vârciu vrea o carieră în televiziune. Fiica lui Liviu Vârciu vrea să-i calce pe urme prezentatorului. Carmina, fiica prezentatorului din căsnicia cu Amy Teiceanu, a devenit studentă la Jurnalism și s-a mutat în București, în apartamentul cumpărat de tatăl ei. Într-un interviu recent, aceasta a mărturisit că dorește să urmeze cariera tatălui său și a dezvăluit ce sfaturi a primit din partea prezentatorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Fiica lui Liviu Vârciu vrea o carieră în televiziune. Până în prezent, fiica lui Liviu Vârciu a locuit în Arad, alături de mama sa. Pentru că a început Facultatea de Jurnalism, Carmina s-a mutat la București și locuiește într-un apartament cumpărat de prezentatorul de televiziune. Cei doi au o relație foarte apropiată, lucru care reiese și din imaginile pe care le postează împreună. Acum, tânăra a mărturisit că vrea să urmeze o carieră în televiziune, iar Liviu Vârciu i-a oferit câteva sfaturi în cee ace privește acest domeniu.


Fiica lui Liviu Vârciu vrea să-i calce pe urme prezentatorului. Proaspăt mutată în noul apartament, Carmina a mărturisit că nu are probleme cu acomodarea în București. Tânăra este pasionată de gătit, bucătăria fiind locul preferat din locuința sa.

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale:„Am mutat copilul’. Prezentatorul TV a făcut credit la bancă


Citește și: De ce nu reușește Liviu Vârciu să strângă bani:'Nu am recuperat nimic din ce am împrumutat'

Citește și: Simina Loica, Dominic și Alex Bobicioiu au plecat în vacanță.Cum s-au fotografiat cei trei

Citește și: De ce s-a îmbrăcat Anamaria Prodan în verde neon la parastasul mamei sale:'Gura lumii e slobodă…'

Fiica lui Liviu Vârciu vrea o carieră în televiziune

Pentru că își dorește să urmeze o carieră în televiziune, Carmina a primit câteva sfaturi de la tatăl său, prezentator de profesie. Acesta a sfătuit-o să fie transparentă și naturală, calități pe care tânăra susține că le are deja.


„Acum sunt la facultate, sunt la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicări. Altceva potrivit pentru mine nu cred că este, iar în alt domeniu nu mă regăsesc. Mi-a zis că trebuie să fi super transparentă și naturală, așa cum am și norocul să fiu. Efectiv să fii tu pentru că oamenilor le place, iar eu cred că naturalețea în sine poate să fie viitorul, ca să zic așa. Pe chestia asta eu sunt foarte bună, adică ce am în gușă și-n căpușă, eu zic direct totul pe față’, a mărturisit Carmina, fiica lui Liviu Vârciu pentru Spynews.ro.


Cum s-a acomodat fiica lui Liviu Vârciu în noua locuință

Deși o mai încearcă dorul de casă, fiica lui Liviu Vârciu nu a întâmpinat problemele mari în ceea ce privește acomodarea în noul apartament. Aceasta s-a declarat mulțumită de noul capitol din viața ei și se simte deja ca acasă.

„Da, e foarte, foarte fain și acum încep să mă acomodez. E un nou început bineînțeles, îmi e dor de casă, de mamă, de toată familia care era acasă, dar e așa un nou început pentru mine din toate punctele de vedere și chiar îmi place super mult, mi-am pus toate lucrurile la locul lor și mă simt deja ca acasă’, a mai spus Carmina.


„Îmi place foarte mult să stau în bucătărie și să gătesc’

Carmina este pasionată de gastronomie. Până în prezent, aceasta susține că a fost mai ocupată cu dotarea bucătăriei, locul ei preferat din noul apartament.


„Bucătăria e locul meu preferat, îmi place foarte mult să stau în bucătărie și să gătesc. Toate lucrurile pe care le-am cumpărat de când m-am mutat n-au fost decorațiuni de casă, lucruri de baie, ci oale, tigăi, condimente de bucătărie, am fost cea mai curioasă. Îmi place să gătesc orice’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Instagram