Fiica cea mică a Alinei Sorescu a împlinit 7 ani. Ce urare i-a făcut artista Raisei: „Te iubim foarte mult!”

.

Joi, 20 aprilie, fiica cea mică a Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu a împlinit 7 ani. Pe rețelele de socializare, artista a publicat un colaj de fotografii cu Ana Raisa, în dreptul căruia a scris un mesaj emoționant. Nu demult, cântăreața a susținut un concert la Ateneul Român și a fost acompaniată, pe scenă, de cele două fiice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Astăzi, Ana Raisa, fiica cea mică a Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, își sărbătorește ziua de naștere. Deși traversează o perioadă mai delicată, artista a ținut să marcheze aniversarea mezinei ei și a postat un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare. În urmă cu o săptămână, instanța a decis ca fetele pe care le au cei doi soți să petreacă o săptămână în compania mamei lor, iar una în cea a tatălui. Nemulțumită de acest program, Alina Sorescu a constestat decizia judecătorilor, motivând că fetițele ei nu pot crește într-un „mediu instabil’.


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani, însă au decis să meargă pe drumuri separate la finalul anului trecut. Artista a devenit mamă pentru prima dată în ianuarie 2014, atunci când a adus-o pe lume pe Carolina. Doi ani mai târziu, vedeta a mai născut o fetiță, pe Ana Raisa.

Citește și: Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe Carolina și Raisa vor fi cu tatăl lor, Alexandru Ciucu: ‘Cea mai delicată perioadă din viața mea’


Citește și: Ce se întâmplă cu fetițele Alinei Sorescu, în timpul procesului de custodie cu Alex Ciucu: „Această decizie aduce haos. E foarte greu'

Citește și: Luna Nouă în Berbec pe 20 aprilie 2023. Cum sunt afectate zodiile

Citește și: Scandal în mediul online, după eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor 2023: „Nu este o competiție sportivă, este un circ…'


Fiica cea mică a Alinei Sorescu a împlinit 7 ani

Pentru că fiica ei cea mică a împlinit 7 ani, Alina Sorescu a postat un colaj cu poze cu Ana Raisa, dar și cu sora ei mai mare, Carolina. În dreptul acestuia, cântăreața i-a făcut și o urare specială micuței sărbătorite.

„La multi ani, Raisa blândă și scumpă! Te iubim foarte mult!’, a fost mesajul publicat de Alina pe Instagram.

După ce Instanța a decis că fiicele Alinei Sorescu și a lui Alexandru Sorescu să petreacă o săptămână cu mama și una cu tatăl, cântăreața a hotărât să facă apel: „Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama’.


Alina Sorescu le-a avut alături pe fiicele ei, la Ateneul Român

Pe 11 aprilie, Alina Sorescu a susținut un concert caritabil la Ateneul Român, sub egida Fundației Ringier România. Pe scenă au urcat mai mulți artiști cunoscuți precum Marcel Pavel, Vlad Miriță, Paula Seling și soprana Silvia Micu.


Pe contul personal de Instagram, vedeta a postat mai multe fotografii din timpul evenimentului, dar și un videoclip cu fiicele ei, care au urcat pe scenă și au îmbrățișat-o puternic.

Sursa foto: Facebook & Instagram