Fiica Andrei calcă pe urmele mamei sale. Ce frumos cântă Eva! (video)

Cea mai recentă postare a Andrei pe Facebook cu fiica ei cântând a fost vizualizată de peste 1 milion de ori și a primit aproape 130.000 de aprecieri. Fiica Andrei, Eva, calcă pe urmele mamei sale, iar mama ei este extrem de mândră de ea.

Andra plânge de fiecare dată când îşi strânge în braţe copiii

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai longevive, dar și mai frumoase cupluri din showbiz – amândoi au cariere de succes, dar, în egală măsură, reușesc să-și facă timp și pentru familia lor frumoasă. Cei doi copii ai cuplului Eva (3) și David (7) sunt cea mai mare împlinire a Andrei și a lui Cătălin, iar artista spune că cea mai mare fericire pentru ea este faptul că a devenit mamă. „Eu sunt emotivă, să știi că îmi dau lacrimile ușor. Când copiii îmi spun că mă iubesc, când Eva mă imită, cântă și dansează, când David îmi spune că sunt frumoasă… E foarte frumos să fii mamă”, declara Andra recent, într-un interviu exclusiv pentru VIVA!

Andra, Eva și David

Tot atunci, Andra povestea cum gestionează chestia asta cu celebritatea, pentru că nu orice copil are doi părinți care apar tot timpul la televizor… „Le place, salută ecranul când ne văd, mai ales Eva! Sunt bucuroși când mă aud la radio, în mașină. S-au obișnuit și știu că asta facem noi, dar sunt copii, nu sunt atât de mult în fața ecranelor, încât să fie foarte absorbiți de acest fapt. În lumea lor, părinții sunt părinți, muncesc, mai interesant e ce fac eroii, prințesele… Sunt sigură că cei mici reușesc în permanență să te surprindă și să te înduioșeze”.

Eva este vedetă  încă de pe acum!

Fiica Andrei, micuța Eva Maria Ioana, este de pe acum vedetă – mama ei i-a făcut deja o pagină de Facebook, unde-i pune la curent pe fanii ei cu viața familiei Măruță și în special a simpaticilor puști. Într-una dintre cele mai recente postări, Eva cântă alături de mama ei un fragment dintr-o melodie și, chiar dacă mama ei se amuză de „floricelele” pe care le face fiica ei cu vocea, fanilor artistei nu le-a scăpat faptul că puștoaica îi calcă pe urme mamei sale. Toată lumea a fost de acord că Eva are de pe acum o voce specială, așadar soarta muzicii românești va fi pe mâini bune!

Iată ce frumos cântă Eva, fiica Andrei!

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton