Fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 4 ani. Micuța Namiko a avut o petrecere inedită: "E tare deșteaptă"

 Calin Maria Bianca
.

Fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 4 ani. Micuța Namiko a avut parte de o petrecere inedită, asta fiindcă părinții ei au avut grijă ca totul să fie perfect. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta să aleagă o astfel de tematică, însă prezentatorul TV și soția lui i-au ascultat dorința sărbătoritei. S-au distrat pe cinste într-un decor cu Pirații din Caraibe, iar petrecerea a fost una cu adevărat reușită și memorabilă, totodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost motiv de sărbătoare în familia Ibacka. Andreea și Cabral i-au serbat ziua de naștere a fiicei lor. Micuța Namiko a împlinit frumoasa vârstă de 4 ani, astfel că părinții ei au avut grijă să aibă o petrecere așa cum și-a dorit. Nu, nu cu prințese sau zâne, ci cu Pirații din Caraibe. Asta a fost tematica aleasă de sărbătorită, iar prezentatorul TV și soția lui nu au putut decât să se conformeze.

ibacka-6ibacka-6

Înconjurată de toți cei dragi și toți prietenii ei, Namiko s-a distrat pe cinste. Toată lumea s-a întrebat care a fost motivul pentru care tematica a fost Pirații din Caraibe, iar răspunsul este simplu. Lunile de vară petrecute alături de familia ei în Dominicană, unde Cabral filma pentru 'Sunt celebru, scoate-mă de aici' și-au spus cuvântul.

Citește și: Andreea Ibacka și Cabral, probleme la petrecerea de 1 an a lui Tiago. Ce s-a întâmplat cu tăierea moțului:”Nu ne plictisim deloc”

Citește și: Cabral a rămas singur la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.Andreea Ibacka și copiii au revenit în România: „Mi-a plecat familia”

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile'

Citește și: Momente tensionate între Tudor Chirilă și Denis Roabeș, la Vocea României:”E vina antrenorului…”

Fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 4 ani

Andreea și Cabral Ibacka se iubesc cu foc de mai mulți ani. Din rodul iubirii lor a rezultat micuța Namiko și apoi fiul lor Tiago. Recent, prima lor minune a împlinit frumoasa vârstă de 4 ani, astfel că această zi i-a emoționat profund. Soția prezentatorului TV nu s-a putut abține să nu-i scrie un mesaj lacrimogen cu ocazia zilei ei de naștere.

„Eu întreb: «Cine e omulețul meu preferat?»
Ea strigă: «Euuuuu!» 
[Pauza scurtă]: «Dar și Tiago, mami.»

LA MULȚI ANI, celui mai frumos suflețel!
Celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță! namikoibacka face astăzi 4 ani și simt cum îmi iese inima din piept de bucurie și emoție. Pentru că EA face totul mai bun și mai frumos!

Și nu că e a noastră, dar e deșteaptă tare. Deja ne leșină cu raționamentele ei, vine cu niște răspunsuri care te lasă FAZAN.

De fapt, ea așa a fost dintotdeauna. Îmi amintesc că abia ajunseserăm din maternitate, ne așteptam la un ghemotoc de iubire semi buimac și ea avea ochii cât cepele, mega atentă și curioasă, focusată și în permanență cu fața la joc. Și așa a rămas, doar că level 100.

Și e familista convinsă! Așa îi este ei cel mai bine, când suntem TOOOOȚI. Ea îi aduce pe toți împreună, 4 generații, și are câte o glumă și o traistă de îmbrățișări pentru fiecare. TE IUBIM, Nami, mai mult decât putem explica prin cuvinte!', a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

S-au distrat pe cinste la petrecere

Petrecerea a fost în toi ore la rând. Printre râsetele copiilor, și adulții au dat startul petrecerii așa cum au știut mai bine. Totodată, nu i-au scăpat din ochi pe cei mici și au imortaliat fiecare moment. Atât Cabral, cât și Andreea Ibacka sunt destul de activi în mediul online. Cei doi au publicat numeroase fotografii de la frumoasa petrecere, având-o în prim plan pe adorabila lor fiică, dar și decorul și tematica cu Pirații din Caraibe.

„Să fie o petrecere de prințese, o misiune pentru patrula cățelușilor sau vreo altă aventură roz și cu sclipici?
Nici pomeneală! S-a vrut petrecere de pirați. Pirații din Caraibe.

După 1 lună și jumătate în Dominicană… mă înțelegeți! Domnul Jack Sparrow e mai popular decât domnița Elsa.

LA MULȚI ANI, Namiko!', a mai scris Andreea Ibacka pe Internet.

Nici tortul nu se putea să fie altfel, ci parte din tematică. Nu a avut prințese, zâne sau o păpușă Barbie, ci chiar personaje din Pirații din Caraibe. Andreea Ibacka nu a ezitat și a fotografiat și marele desert ce a fost un adevărat curcubeu pe cerul gurii.

Cabral Ibacka, condiție impusă de la început pentru a accepta proiectul 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Știm cu toții faptul că Adela Popescu și Cabral Ibacka au prezentat emisiunea 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'. S-a terminat în urmă cu câteva săptămâni și s-a aflat că Anisia Gafton a fost numită căștigătoarea. Totuși, deși erau prezentatori, au traversat clipe cumplite, cum ar fi Uraganul Fiona. Încă de la început însă, Cabral Ibacka a avut o condiție impus pentru a aceepta acest proiect. Bineînțeles, aceasta a fost să plece împreună cu toată familia fiindcă nu putea să stea toată vara fără ei. La fel a procedat și Adela Popescu, astfel că au acceptat să prezinte emisiunea din Dominicană.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton