Fiica Andreei Bălan a rostit primul ei cuvânt la 7 luni și și-a făcut mama foarte fericită! Ce a zis Clara Maria

.

Fiica Andreei Bălan a rostit primul ei cuvânt, la doar 7 luni! Artista a devenit mamă în luna martie, iar Clara Maria a venit pe lume în condiţii dramatice. Cea de a doua fetiţă a artistei a crescut însă şi s-a dezvoltat frumos, iar recent i-a dar mamei sale motive de mândrie.

Clara Maria, fiica Andreei Bălan și-a făcut recent mama foarte fericită, spunând primul ei cuvânt! Anul acesta, pe 4 martie, Andreea Bălan a devenit mamă pentru a doua oară, micuța Clara Maria dând emoții tuturor la venirea pe lume… pentru că Andreea a fost pe cale să-și piardă viața, suferind un stop cardio-respirator în timpul operație de cezariană.


Toate acestea au fost însă de mult uitate, între timp în viața artistei petrecându-se multe evenimente frumoase. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit recent și au botezat-o pe Clara Maria, iar artista a dat viață și unui vis mai vechi – acela de a reuni trupa Andre.

Fiica Andreei Bălan a spus MAMA

Acum, artista are și mai multe motive de bucurie, iar asta deoarece Clara Maria a spus recent primul ei cuvânt, la doar 7 luni, cuvânt care, din fericire, a fost surprins de către fericita mămică în timp ce se filma alături de micuță. Fiica Andreei Bălan și-a luat mama prin surprindere, în timp ce aceasta o ținea în brațe, rostind primul ei cuvânt. Cuvânt care a impresionat-o foarte tare pe artistă, căreia Clara Maria i-a făcut cel mai frumos cadou, spunând MA-MA.


Nuntă și botez în aceeași zi

Pe 15 septembrie, emoțiile au fost duble pentru Andreea Bălan și George Burcea, deoarece s-au cununat religios și și-au botezat și fetița cea mică, pe Clara Maria, într-un cadru de basm, alături de familie și prieteni. Nu doar mirii au avut emoții, ci și nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Actrița a purtat la biserică o rochie mov, lungă și cu mâneci largi, în timp ce Aurelian Temișan a optat pentru un costum negru cu dungi albe. Iar mirele, George Burcea, a ales un costum negru și cămașă albă, care i-a venit ca turnat! Cât despre mireasă, Andreea Bălan a ales o rochie cu trenă pentru biserică, iar părul a ales să-l facă bucle, pentru petrecere alegând o altă rochie, fără trenă, ce i-a permis să danseze superbul vals al miresei alături de George.


Foto: Instagram