Fiica Andreei Antonescu nu a rămas cu tatăl ei, în SUA. Cu cine locuiește, de fapt, minora: „A fost o decizie pe care am luat-o împreună”

.

Fiica Andreei Antonescu nu a rămas cu tatăl ei, în SUA. Artista și Traian Spak s-au separat în anul 2018, după o căsnicie care a durat aproximativ opt ani. Recent, s-a încheiat procesul de divorț dintre cei doi, solista declarând că fiica ei a decis să rămână în SUA, pentru a-și continua studiile acolo. În urmă cu puțin timp, acesta a făcut noi declarații despre Sienna, susținând că adolescenta nu a rămas în grija tatălui ei. Iată cu cine locuiește, de fapt, minora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Traian Spak și Andreea Antonescu au fost căsătoriți timp de opt ani. În anul 2018, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă procesul de divorț s-a finalizat abia acum o săptămână. Cei doi foști soți obișnuiau să locuiască în SUA, însă, după oficializarea divorțului, artista s-a întors în țară. Sienna, fiica ei și a lui Traian Spak, a decis să rămână acolo, exprimându-și dorința de a-și continua studiile peste Ocean. Recent, Andreea Antonescu a oferit câteva explicații cu privire la domiciliul minorei. Aceasta a susținut că adolescenta nu locuiește cu tatăl ei, ci, de fapt, cei doi se află în state diferite.


Fiica Andreei Antonescu nu a rămas cu tatăl ei, în SUA. Pentru că este însărcinată în al treilea trimestru, solista nu poate călători cu avionul și nu-și poate vizita fiica. Cele două țin legătura prin intermediul rețelelor de socializare, însă diferența de fus orar nu le permite să comunice atât cât și-ar dori.

Citește și: Andreea Antonescu a pozat goală.Cum arată artista, însărcinată în al treilea trimestru


Citește și: De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorțul părinților:„E foarte greu pentru mine. Nu mi se mai permite să…’

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:'Urmăm pașii stabiliți de instanță'

Citește și: Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas:’Nu este vorba de înșelat…’


Fiica Andreei Antonescu nu a rămas cu tatăl ei, în SUA

Pe contul său de Instagram, artista a oferit câteva explicații cu privire la tutorele fiicei sale. Se pare că Sienna locuiește cu bunica ei în Los Angeles, în timp ce Traian Spak are domiciliul în Nevada.

„Vorbim acum de Sienna, care a ales să rămână în SUA, la tatăl ei, la Traian. Totul a început de la interviul pe care l-am dat săptămână trecută. Nefiind persoana care vrea să își spele rufele în public, am spus ideile în mare, esențiale, că Siena locuiește în SUA, că mie îmi este foarte greu fără ea, lucru care este total adevărat.


Sienna a ales să meargă în state la studii pentru un an și asta deoarece ea a făcut un an de grădiniță acolo, după care, în vacanțe, urma tot felul de cursuri, i-a plăcut și tocmai de asta s-a decis ca un an să încerce să studieze acolo. Nu este o decizie luată definitiv, este doar o încercare, nu e vreo garanție că va rămâne și anul următor acolo, e posibil să se întoarcă în România și să-și continue studiile aici.

A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu mama, s-a mutat și ea acolo pentru o perioadă, pentru a fi alături de Siena, pentru a nu-mi trimite copilul într-un campus, să nu rămână singură.


Sienna locuiește acum în L.A., împreună cu mama mea, Traian locuind într-un alt stat, în Nevada. Într-adevăr, se văd foarte des, au o relație frumoasă, exact cum a fost și până acum, dar nu există această variantă: ca Siena să fi ales să fi rămas cu Traian’, a spus Andreea Antonescu  pe Instagram.


„Eu tot anul acesta am fost pe drumuri’

Andreea Antonescu a susținut că va zbura în SUA imediat după ce va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Totodată, Sienna va petrece următoarea vacanță în România.

„Eu tot anul acesta am fost pe drumuri, până în punctul în care mi s-a interzis să mai zbor pentru bebelină. Și imediat ce voi avea posibilitatea să zbor, voi merge acolo, iar ea va veni aici cu prima ocazie, în prima vacanță’, a mai spus cântăreața.

Sursa foto: Facebook