Fiica lui Adrian Enache, Diana, prezintă o emisiune TV: „Am filmat deja câteva ediții”

 Ifrim Georgiana
.

Fiica lui Adrian Enache, Diana, prezintă o emisiune TV. În vârstă de 25 de ani, Diana Enache și-a făcut debutul în televiziune și este moderatoarea unui show difuzat pe Prima TV. Recent, acesta a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru a urma o astfel de carieră și a oferit câteva detalii despre proiectul în care este implicată. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana, fiica lui Adrian și a Corinei Enache, a împlinit 25 de ani și se bucură deja de o carieră înfloritoare. Într-un interviu recent, aceasta a mărturisit că are o viață destul de active, având în vedere că îmbină muzica, radioul și, mai nou, televiziunea. Tănăra a mărturisit că, în ciuda sacrificiilor pe care le face, nu și-ar dori să renunțe la niciuna dintre pasiunile ei, având în vedere că și-a făcut debutul la radio încă de vremea când era adolescentă. Mai mult, Diana Enache a făcut și câteva mărturisiri sincere despre modul în care a fectat-o celebritatea tatălui ei.

diana-9diana-9

Fiica lui Adrian Enache, Diana, prezintă o emisiune TV. Se pare că tânăra prezintă un show care va fi difuzat curând la Prima TV. Aceasta a susținut că rezonează foarte bine cu formatul acestuia și că au fost filmate deja câteva ediții.

Citește și: Ce spune Diana Enache despre Pepe, după ce i-a salvat viața când era mică:”Rămâne salvatorul meu…”

Citește și: Diana Enache, adevărul despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache:”Nu pune presiune pe mine, mai mult pe…”

Citește și: Ce dietă ține Raluca Bădulescu, pentru a se menține la 47 kg:”Nu am renunțat la dulciuri, dar…”. Câte calorii consumă zilnic

Citește și: Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu.Și-a sărbătorit ziua de naștere în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Fiica lui Adrian Enache, Diana, prezintă o emisiune TV

Diana Enache a susținut că prezintă emisiunea „Totu-i fain', care va fi difuzată pe Prima TV. Aceasta a descris formatul emisiunii și atmosfera de la filmări.

„Da, de ceva timp lucrez și-n tv și sunt și vocea în primul rând de de la National FM, în fiecare dimineață sunt acolo și vă spun „Bună dimineața, este ora zece'. Câteodată mai adormită, alteori mai supărată, dar e important că sunt acolo, lângă voi. Și am început un proiect frumos cu Alin Pascu, la Prima TV, „Totu-i fain'.

Am filmat deja câteva ediții care urmează să fie difuzate pe post. Ne bucurăm de energia bună, de oamenii care vin cu bucurie, pentru că e din ce în ce mai rar în zilele noastre, numai fețe triste, facturi mari la energie, numai pandemie, măști. Dar se poate să mai și zâmbim. Așa că totu-i fain…', a susținut Diana Enache, potrivit playtech.ro.

„Mi-a fost puțin greu la început'

Diana Enache a mărturisit că nu i-a fost greu să se împartă între cele trei pasiuni ale sale: muzica, radioul și televiziunea. Aceasta a descris sacrificiile pe care le face pentru dezvoltarea ei profesională.

„N-aș alege niciodată, trebuie să le faci pe toate, asta cred, toate sunt din domeniul artei, se completează foarte bine. Mi-a fost puțin greu la început, pentru că trebuie să merg la Cluj să filmăm pentru emisiune. De la 10 la 13 sunt la radio, apoi iau avionul și plec la Cluj. Dar nu aș putea renunța la niciuna. Îmi place mult să vorbesc. Dacă nu aș face asta la radio, îți dai seama ce aș face acasă', a adăugat aceasta.

Diana Enache are iubit

Tănăra a mărturisit că există cineva în viața ei, însă nu se gândește încă la căsătorie.

Da, există un iubit. Cred că la 25 de ani toată lumea are. Dar știi cum e, azi îl ai, mâine nu. Nici căsătoriile nu mai sunt așa stabile. Da, am o relație serioasă de trei ani și ne înțelegem foarte bine. (…) Nu mă pot cere singură, nu am niciun inel. Ca orice femeie mă gândesc, dar toate se întâmplă când trebuie. Sunt oameni care stau într-o relație zece ani, apoi se căsătoresc și divorțează după două luni. Și oameni care se cunosc și după patru louni s-au căsătorit, au copii și sunt și acum împreună. E vorba de alegeri', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton