Fiica Adinei Postelnicu a fost diagnosticată cu astigmatism: „Ea nu a văzut niciodată imaginea clară”

.

Adina Postelnicu a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii septembrie a anului 2019, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Zaynab Maria. Recent, solista a anunțat faptul că micuța a fost diagnosticată cu o formă ereditară astigmatism și trebuie să poarte ochelari de vedere. Fosta membră a trupei „Heaven' a făcut primele declarații despre diagnosticul fetiței sale. Iată cum și-a dat seama că Zaynab Maria are probleme oftalmologice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


De când a devenit mamă, Adina Postelnicu este în al nouălea cer, mai ales că, în 2016, medicii i-au spus că nu va putea avea niciodată copii. La trei ani și jumătate, micuța Zaynab Maria vorbește în română și arabă, tatăl acesteia, artistul Glance, fiind musulman. În urmă cu puțin timp, artista a anunțat faptul că fiica ei suferă de astigmatism, afecțiune moștenită de la rudele din partea tatălui.

Văzând că fiica ei are probleme cu vederea, Adina Postelnicu a decis să meargă cu aceasta la un control oftalmologic, acolo unde a aflat că Zaynab Maria suferă de astigmatism. De aproximativ două săptămâni, micuța poartă ochelari, iar artista spune că a avut o stare de șoc atunci când a aflat diagnosticul acesteia.


Citește și: Adina de la Heaven își face operație de micșorare a sânilor: „Trebuie să scap de…'

Citește și: Adina de la Heaven a ajuns pe perfuzii, după ce a slăbit: „Am căzut din picioare. Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat’

Citește și: Margherita de la Clejani a scăpat de închisoare. Ce sumă a plătit pentru a rămâne în libertate

Citește și: Câți bani plătește Christian Sabbagh pentru ședințele de terapie ale fiului diagnosticat cu autism: „Extrem de costisitoare’


Fiica Adinei Postelnicu suferă de astigmatism

Invitată la „Teo Show’, artista a dezvăluit faptul că fetița ei suferă de astigmatism. Adina Postelnicu a ținut să sublinieze că afecțiunea este ereditară, fiind moștenită de la rudele din partea partenerului ei de viață, artistul Glance.

„De vreo 2 săptămâni poartă și ea ochelari, ca și mami.De data asta a moștenit-o pe bunica și pe străbunica ei din partea tatălui. Am avut un șoc când mi s-a spus că are astigmatism hipermetropic compus. Este ereditar, practic ea nu a văzut niciodată imaginea clară și născându-se așa, pentru ea era o normalitate, nu știa că e ceva în neregulă’, a declarat artista.


Cum a depistat Adina Postelnicu că fiica ei are probleme cu vederea

De ceva timp, fosta membră din trupa „Heaven’ a observat faptul că micuța Zaynab Maria are tendința de a-și aduce obiecte prea aprope de ochi. Inițial, artista a crezut că este vorba despre un gest reflexiv pe care îl fac copiii. Văzând că această problemă persistă, cântăreața a decis să-și ducă fiica la un control oftalmologic.


„Pe ea o afectează să vadă de aproape, așa că am observat-o cum își apropia telefonul de ochi. Am văzut inițial asta la mulți copii, dar într-o zi, era în cameră, i-am adus vitaminele acelea în formă de ursuleți și m-a întrebat ce e. Și nu înțelegeam de ce nu observă. Iar când s-a apropiat abia și-a dat seama: „Aaa, ursulețul!’, mi-a zis. În acel moment i-am făcut programare și am mers la medic cu ea’, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook