Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit astăzi 1 an. Zenaida Maria are ochii tatălui ei, iar mama ei o răsfață numai cu haine de firmă!

.

Pe 3 august 2018, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea o primeau, copleștiți de emoție, în viețile lor pe Zenaida Maria, primul lor copil. Timpul a trecut pe nesimțite, iar astăzi micuța lor, Baby Zeny, cum îi mai spun părinții ei, a împlinit 1 an. Zenaida Maria a moștenit frumusețea ambilor părinți și ochii tatălui ei!

De când a venit pe lume, Maria Zenaida i-a intrat mamei sale pe sub piele literlamente, pentru că Adelina Pestrițu și-a tatuat pe mână numele celei mai iubite ființe din viața ei, micuța care, din data de 3 august 208, le-a schimbat viețile ei și lui Virgil Șteblea.


„Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odată, fără doar şi poate, în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme şi 49 de cm şi a primit nota 10!

Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât şi Virgil ne simţim copleşiţi de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată şi avem rol de părinţi pentru micuţa noastră răsfăţată şi adorabilă. Este tot ce ne-am dorit şi suntem recunoscători pentru că am fost aleşi să-i fim părinţi! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi împlinit şi am văzut ce se poate naşte din iubire', scria Adelina pe blogul ei anul trecut.


„N-am știut că pot iubi atât'

Micuța Zenaida Maria este rațiunea de a fi a părinților ei, iar mămica ei își bucură din când în când fanii de pe Instagram cu fotografii de-ale micuței, în ai cărei ochișori albaștri te pierzi cu desăvârșire. „N-am știut că pot iubi atât', scria Adelina în dreptul unei poze cu Baby Zeny. Micuța a început încă de pe acum să calce pe urmele mamei sale, fiind o mică fashionistă, iar Adelina îi păstrează deja hainele din dressingul ei, chiar dacă e convinsă că moda se va schimba până va crește Zenaida.


„Le păstrez pentru Zeny. Chiar dacă hainele nu mai încap, le îndesăm. Până o să se facă Zeny mare să intre în dressingul meu, moda se va schimba, trendurile vor fi altele, așa că… din când în când obișnuiesc să fac pachete și să le dau oamenilor care au nevoie. Am avut un botez la care a trebuit să mergem și am fost fardată mai strident, iar Zeny se uita așa mai pierdută. Îi place când îi fac poze, când îi pun fățuci din alea din Instagram. Zenaida înțelege mai multe decât ne imaginăm noi', spunea Adelina recent.


Între timp, cu puțin înainte de a împlini un an, Zenaida Maria a participat la nunta părinților ei, unde a fost la fel de elegantă ca mirele și mireasa, ba chiar, am putea spune, la un moment dat, a cam furat atenția tuturor… Iată cât de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu și cât de mult seamănă cu părinții ei!

Foto: Instagram