Fiica actorului Constantin Codrescu este furioasă pe soția tatălui ei, după moartea acestuia: "Putea să mă sune să vin, să mi iau adio de la el"

.

Fiica lui Constantin Codrescu este furioasă pe soția tatălui ei, după moartea actorului. Constantin Codrescu s-a stins din viață la 91 de ani, iar cea care a anunțat moartea celebrului actor, fiica sa, spera ca soția tatălui ei să o fi sunat din timp, așa încât să poată veni din Spania să-și ia rămas bun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Actorul Constantin Codrescu a murit la vârsta de 91, duminică noapte. Cu această ocazie, fiica lui, Lăcărmioara Anca Codrescu, a transmis un mesaj cutremurător. Fiica marelui actor, care locuiește în Spania, avea o surpriză pentru tatăl său, de Crăciun, dar nu a mai apucat să-i facă o bucurie.

Fiica actorului Constantin Codrescu este furioasă pe soția tatălui ei, după moartea acestuia


Fiica regretatului Constantin Codrescu dezvăluie că nu are o relație bună cu soția tatălui ei și, prin urmare, aceasta nu a sunat-o din timp, să poată ajunge în România, să-și ia adio de la părintele ei, înainte să închidă ochii.

„M-au sunat aseară, la ora 12 noaptea, ora Spaniei, că a murit. Aş fi vrut să-l mai îmbrăţişez o ultimă dată. Chiar voiam să-i fac o surpriză de Crăciun şi să vin în ţară.

Cu soţia lui nu mă înţelegeam, putea însă să mă sune ca să vin şi să-l prind în viaţă, să mi iau adio de la el.


N-a făcut o. Ultima oară când am vorbit cu tata mi a zis că i mai bine, că ia vitamine, avea probleme mari cu inima. Părea mai bine şi mă liniştisem.

Va fi înmormântat la cimitirul din Ghermanesti, unde e înmormântată şi mama mea adoptivă, prima lui soţie. Diseară vin în România ca să-l conduc pe ultimul drum’, a scris Lăcrămioara Anca Codrescu pentru Playtech.

Citește și:Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, primul pictorial de cuplu, pe coperta VIVA!Cum a început povestea lor de iubire și ce planuri de viitor au


Citește și:Daniel Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Fostul pilot de raliuri a încălcat ordinul de protecție obținut de soția lui, Isabela

Citește și: Două fetițe din Brașov au fost răpite și violate în mașină de un prieten al mamei lor. Filmul tragediei:Nu am vrut să le las, dar…

Decesul lui Constantin Codrescu, anunțat de fiica lui

Marele maestru Constantin Codrescu s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani. Moartea actorului a fost anunțată de fiica sa, Lăcrămioara Anca Codrescu, pe pagina de Facebook:


A murit actorul, a murit tata….. Dumnezeu sa îl tina în dreapta Sa!!.

Ulterior, aceasta a mai postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. De ce tata nu ai putut aștepta un pic mai mult…… Doream sa îți fac o surpriza de Sărbători De ce m-ai lăsat singura Tati?. Lăcrămioara Anca a fost adoptată de marele regizor, iar în urmă cu câțiva ani, cei doi și-au aruncat vorbe grele.


Florin Piersic, foarte afectat de moartea lui Constantin Codrescu

Florin Piersic s-a numărat printre artiștii care au reacționat la trista veste a morții regizorului. Cei doi au fost prieteni buni mulți ani de zile.

„Acum, tarziu in noapte, sau prea devreme in acest inceput trist de zi, am aflat cu mare mahnire de plecarea ta, dragul meu artist de exceptie, Puiu Codrescu. M-am bucurat de prietenia noastra pana in ultima zi a vietii tale si mi-e greu sa cred ca te-am pierdut…‘, a scris Florin Piersic pe Facebook.