Fetița lui Tily Niculae, operată a treia oară. Ce a pățit Sofia și cum se simte acum: "S-a dus singură în sala de operație, eu am cedat acasă"

 Cica Cristina
.

Tily Niculae a trecut prin momente teribile! Fetița ei a ajuns la spital, având nevoie de o nouă intervenție la ochi. Cum se simte micuța acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tily Niculae a trecut prin clipe îngrozitoare. Fiica sa, Sofia, a suferit o nouă operație, a treia deja, la nivelul ochilor. Micuța a primit diagnosticul de șalazion în urmă cu patru ani.

Șalazionul este o inflamație cronică, care se dezvoltă destul de lent, în 2-3 săptămâni și este o formaţiune chistică, care corespunde creşterii de volum a unor glande din interiorul pleoapelor.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Micuța Sofia a mai fost operată și în trecut din pricina acestei afecțiuni, spre îngrijorarea mamei sale, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de această dată.

Vreau să vă întăresc încă o dată ideea. Poate nu realizați cât de importantă este sănătatea și cât de important este să avem grijă de noi (…). Uneori este nevoie de intervenție chirurgicală, anestezie generală și intubare. Sofia a fost la a treia intervenție din 2016. Sper să fie și ultima! Vă mulțumesc pentru mesaje! I le voi transmite', a transmis actrița într-un story.

Citește și: Majda Aboulumosha pleacă de la Antena Stars, după doi ani:„Am încheiat un nou capitol'

„S-a dus singură în sala de operație, eu am cedat acasă”, a mai scris Tily într-un alt Instastory.

Din fericire, totul a decurs bine. Vedeta a postat imagini cu fiica ei după intervenție, iar acum totul este în ordine.

Tily-Niculae-1Tily-Niculae-1

Tily Niculae, la contrrol cu fiul ei pentru plagiocefalie

Emoțiile nu s-au terminat pentru Tily Niculae, care a mers și la control cu fiul ei pentru plagiocefalie sau ceea ce mai este cunoscut drept sindromul capului turtit la bebeluși.

Citește și: Silviu Huțanu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19.Artistul avea 37 de ani și nu avea boli grave

Din fericire, și aici a primit vești bune, care au liniștit-o pe artistă:

Am fost cu Radu la controlul pentru plagiocefalie ca să vedem dacă mai este de actualitate casca vieții. Și nu mai este, pentru că datorită terapiei băiatul nostru a luat-o de-a bușilea și forma capului a început să se refacă', a mai transmis ea tot pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton