Fetița lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu a împlinit un an. Părinții i-au organizat o petrecere fabuloasă

.

Petra, fetița lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu a împlinit un an, iar părinții ei au dat în acest weekend o petrecere de zile mari, unde micuței i-a fost ruptă și turta. Iată ce a ales Petra de pe tăviță – are toate șansele să calce pe urmele părinților ei!

Micuța Petra, mezina familiei Ionescu-Șișcanu, a fost sărbătorită cu mare fast în weekend, la împlinirea unui an de viață, cu această ocazie micuței fiindu-i ruptă și turta, prilej de distracție și amuzament pentru toți invitații prezenți la eveniment. Atmosfera a fost colorată nu doar de antrenul produs de cei ce s-au ocupat de partea artistică, ci și de ținutele invitaților, Cristina fiind cea care a stabilit un dress-code extrem de vesel – o combinație de roz și negru, care s-a regăsit inclusiv în decorațiunile din sala de evenimente.


Mama și fiica au fost asortate perfect, atât Cristina, cât și Petra fiind îmbrăcate cu tutuuri roz și bluze negre. Și pentru că nu se putea altfel, tot roz au fost și cele două torturi de la petrecere, unul dintre ele fiindu-i destinat exclusiv Petrei, care s-a bucurat în voie de el. În timp ce micuța și-a „spălat’ fericită mânuțele în crema tortului ei, invitații s-au delectat cu un tort cu trei etaje, decorat cu flori naturale.

 

Cu această ocazie, fericiții părinți i-au rupt și turta micuței Petra, obicei de la care este nelipsită clasica tăviță cu obiecte, dintre care copilul trebuie să aleagă trei – aceasta fiind un fel de premoniție asupra viitoarei sale profesii. Evident că nici Mădălin și Cristina nu au făcut excepție de la regulă, iar după ce Petrei i-a fost ruptă turta deasupra capului și nașa i-a tăiat câteva șuvițe de păr, micuța a fost invitată să aleagă obiectele de pe tavă. Spre amuzamentul tuturor, Petra a ales mai întâi o legitimație de polițist (oferită de Louise, fosta soție a lui Christian Sabagh), apoi s-a îndreptat spre microfon și spre bani, alegeri extrem de inspirate. În cazul în care nu va călca pe urmele celebrilor săi părinți, Petra ar putea deveni cu succes și om al legii sau, de ce nu?, soție de milionar. Orice ar alege, cu siguranță părinții ei vor fi acolo pentru a-i călăuzi pașii.

Foto: Instagram