Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei: „A pierdut 2 kilograme din greutate”

.

Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Pe rețelele de socializare, soțul fostei asistente TV  a anunțat faptul că fiica lor s-a simțit rău noaptea trecută, iar medicii au decis să o interneze în spital. Iată ce declarații a făcut acesta despre starea micuței și despre simptomele cu care s-a confruntat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


În luna aprilie a anului trecut, Emily Burghelea a adus pe lume o fetiță superbă. Aceasta este însărcinată pentru a doua oară, lucru pe care l-a aflat după o perioadă în care s-a confruntat cu stări de rău. Recent, pe rețelele de socializare, aceasta le-a transmis urmăritorilor că în ultima perioadă nu a avut poftă de mâncare și nu s-a odihnit suficient, motiv pentru care a ajuns pe perfuzii, la spital. Acum, soțul blondinei a susținut că și fiica acestora se confruntă cu probleme de sănătate și este ținută sub supravegherea medicilor.


Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Ultima perioadă a fost destul de încărcată pentru fosta asistentă TV. Soțul acesteia a vorbit despre starea micuței Amedea, susținând că nici partenera sa nu se simte tocmai bine.

Citește și: Emily Burghelea, probleme cu cea de-a doua sarcină. Ce a pățit la filmări:'Nu am putut să stau'


Citește și: Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău…'

Citește și: De ce Alina și Ilan Laufer nu au putut să facă copii timp de zece ani:'Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar:'Nu mai există nicio cale de împăcare'

Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital

După o noapte în care fiica ei s-a simțit rău, Emily Burghelea a decis să o ducă pe micuța Amedea la spital. Aceasta a fost internată în unitatea medicală pentru a se efectua investigații suplimentare. Se pare că nici starea asistentei TV nu este una tocmai bună, având în vedere lipsa somnului și problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme.


„Amedea nu s-a simțit deloc bine toată noaptea și îi este foarte rău, așa că am decis să mergem la spital.

Camera de gardă e plină. Aveți grijă și voi. Cred că e epidemie…Amedea a pierdut 2 kilograme din greutate, Emily e foarte obosită, nu a dormit toată noaptea. Fetele vor rămâne internate’, a scris soțul lui Emily Burghelea, pe contul personal de Instagram.


Emily Burghelea: „Am exagerat cu activitatea în ultima perioadă’

În urmă cu câteva zile, Emily Burghelea a ajuns, la rândul său, pe mâna medicilor. Aceasta s-a confruntat cu lipsa poftei de mâncare și cu stări de oboseală acută. Fosta prezentatoare a recunoscut că cea de-a doua sarcină este cu mult diferită față de prima.

Vedeta a susținut că se simte lipsită de energie și că are dificultăți în a consuma unele feluri de mâncare, fiindu-i greață mai tot timpul.  

„Bebe este bine, mie îmi este puțin răuț, am exagerat cu activitatea în ultima perioadă, nici nu prea am avut poftă de mâncare, nici nu am prea dormit suficient…’, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Facebook