FERMA 2019. Pastramă a dus-o pe Brigitte la biserică și i-a jurat credință. Totuşi, mai iubeşte încă o femeie

.

Când ai crede că şi-a găsit jumătatea, în sfârşit, printre femeile din FERMA, Florin Pastramă surprinde din nou. În seara asta, fanii show-ului de la Pro TV vor fi martorii unui nou moment amuzant marca Pastramă: îi jură credinţă veşnică lui Brigitte, în biserică, dar îi tresaltă inima şi pentru Otniela. Cuceritorul de la FERMA nu ştie pe care dintre cele două femei să o aleagă.

Brigitte este cea care are grijă de Pastramă și, chiar dacă împarte același pat cu el, lui Pastramă îi bate inima și pentru Otniela. Deşi prins între o blondă şi o brunetă, cuceritorul o alege, totuşi, pe fosta doamnă Năstase pentru a fi mesagera iubirii lui. Şi nu oricum şi nu oriunde, ci în faţa Domnului.


Concurenții rămân muți de uimire când cei doi se întorc de la biserică și fac un anunț important.

Pastramă, desfiinţat de logodnica de acasă

 

Florin Pastramă a plecat de acasă logodit cu Raluca Podea şi se va întoarce, aparent, logodit cu Brigitte, după ce înainte a cerut-o de nevastă pe Otniela, colega sa de cabană. Din faţa televizorului, fosta actuală logodnică a afaceristului îl face praf şi mărturiseşte că se simte trădată şi umilită de comportamentul lui Pastramă.


„Când a plecat în Ferma eram împreună! M-a sunat cu două zile înainte să înceapă emisiunea pe post şi era disperat. Îmi spunea – „Abia aştept să vin acasă, iubirea mea, să facem doi copii şi să avem familia noastră. Este foarte greu aici fără tine! şi apoi, în secunda doi, a acceptat să facă pe marioneta pe acolo. Eu l-am respectat foarte mult, deşi nu a meritat. M-a vândut la primul colţ!, a declarat Raluca pentru VIVA!.

„Are un comportament josnic!

„Eu nu pot sa accept aşa ceva! Are un comportament josnic şi ieftin, dar bine că a ajuns acolo pentru că altfel nu ştiam cu cine stau de vorbă. Mai este si agramat. Eu l-am învăţat să vorbească civilizat, dar acesta este nivelul lui. Oricât te-ai strădui, nu poţi ridica un om fără voia lui, ne-a declarat Raluca.