Fenomenul “Ice Bucket Challenge” printre vedetele din România - VIDEO

 Florentina Liutic
.

Creată în America pentru a susţine asociaţă ASL care luptă contra sclerozei laterale amiotrofice, o boală neurodegenerativă, de care sufera si Stephen Hawking, campania Ice Buckett Chalenge' a fost importată' şi în România.

 

După modelul numeroaselor vedete americane, Andreea Esca, Loredana, Delia, Radu Vâlcan au acceptat provocarea găleţii cu apă'.

 

Puteti sa o faceti si voi donand sau acceptand provocarea. As vrea sa ii provoc pe Cristian Chivu, Razvan Fodor si pe Carmen Tanase. Dragilor, aveti 24 de ore', a spus Radu Valcan inainte ca iubita lui, Adela Popescu sa ii toarne in cap o galeata plina de cuburi de gheata.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XTgdenCYly0[/youtube]

 

„Asa cum v-am anuntat, inca de aseara, am acceptat provocarea lansata de Mihai Bendeac si ma alatur campaniei ”Ice Bucket Challenge”, care strange fonduri, pentru cercetarea in domeniul sclerozei. Am facut deja donatia si inainte sa duc gestul pana la capat, in felul in care mi-a sugerat fiica mea, Alexia, ii provoc pe: Catalin Radu Tanase, Loredana, si Iv Cel Naiv”, a spus Andreea Esca.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QhYplMyg2mE[/youtube]

 

„Dragii mei, Andreea, iti raspund la provocare. Dau provocarea mai departe lui Ion Tiriac, Angela Gheorghiu si Nadia Comaneci”, a declarat Loredana care a raspuns provocarii la finalul concertului de la Arad.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hwPsCkoS72c[/youtube]

 

Andra a acceptat provocarea lansată de soţul ei, Cătălin Mărută:

 

Am acceptat provocarea lansata de Catalin Maruta si am spus DA ! De fiecare data cand am putut, am ajutat fie cu donatii, fie am fost sa cant in scop umanitar. Provocarile mele merg catre Arpi si Ane Pászkány , Pepe si Liviu Teodorescu … Aveti 24 de ore la dispozitie ..Bafta !'

Inna a raspuns provocarii „Ice Bucket Challenge”, iar printre nomnalizatii sai se afla si Roxana Voloseniuc, redactor-sef al revistei Elle:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IYS9vQCbDl8[/youtube]

 

Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal, a fuzat să îşi toarne apă rece pe cap, din cauza unei accidentări suferite la începutul anului 2010. El a donat însă bani asociatiei ALS care luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice.

 

Jorge a preferat, de asemenea,  sa doneze bani, de altfel scopul principal al campaniei, in loc sa isi toarne o galeata cu apa in cap.

 

Artistul a transferat 100 de dolari in contul asociatiei ALS intrand totusi in joc si provocandu-i in continuare pe Stefan Banica, Horia Brenciu si Stefan Hrusca pentru a-si turna apa cu gheata sau a dona, pur si simplu, banii necesari campaniei.

 

LoredanaLoredana

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton