Femeile din viața lui Viorel Cataramă, candidat la Președinție: un divorț, o despărțire cu scandal și o căsătorie la 58 de ani!

.

Omul de afaceri şi preşedintele Partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, candidează la la alegerile prezidenţiale din 2019. Dacă va ieși președinte, Prima Doamnă va fi soția lui, medicul estetician Adina Alberts, de aceea vom face o scurtă incursiune în viața sentimentală a prezidențiabilului.

Cunoscutul om de afaceri Viorel Catarama este un nume cunoscut nu numai în viața politică autohtonă, ci și în cea mondenă, milionarul însoțindu-și din când în când soția, faimosul medic estetician Adina Alberts, la evenimente. Puțini știu însă că, înainte de a se căsători cu aceasta, Viorel Cataramă a avut o relație de lungă durată, cu celebrul fotomodel Adela Surugiu, de care s-a despărțit după 15 ani de relație, când toată lumea credea că cei doi se vor căsători… Ulterior s-a speculat că politicianul a renunțat la iubita lui pentru a fi cu Adina Alberts.


În 2010, vestea că Adela Surugiu și Viorel Cataramă nu mai sunt un cuplu a căzut ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât cei doi au împreună un băiat, pe atunci în vârstă de 9 ani, în timp ce politicianul mai are două fete, provenite dintr-o căsnicie anterioară… Ce a determinat erodarea relației și, ulterior, despărțirea este greu de spus, cu atât mai mult cu cât presa vremii relata că politicianul îi oferise iubitei sale chiar un avion (!), în valoare de 8 milioane de euro, pe care l-a botezat cu numele ei.


Adio, dar rămân cu tine!

În același an, 2010, la scurt timp după despărțirea de Adela Surugiu, Viorel Cataramă o cunoștea la petrecerea lui Dan Pascariu, pe Adina Alberts, chirurgul estetician al vedetelor. Ea avea 42 de ani, el – 55, cea mai bună dovadă că nu trebuie niciodată să-ți pierzi speranța. Că a fost dragoste la prima vedere o dovedește și faptul că, în doar câteva luni, afaceristul a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme. Au urmat escapade romantice în Maldive, Dubai, Veneția, Maldive, Africa de Sud și Saint Moritz, acolo unde Viorel Cataramă deține proprietăți, iar prietenii politicianului comentau că nu l-au văzut niciodată mai fericit… „Parcă a întinerit. După ce că a slăbit atât, poartă şi blugi tăiaţi, ca adolescenţii. Este extrem de fericit!.


Apoi, în 2011 a venit și vestea șocantă – cei care fuseseră supranumiți Cuplul anului s-au despărțit! La scurt timp după ce toată presa vuise cu privire la cadoul pe care Adina Alberts l-a primit de Paște de la iubitul ei – un Aston Martin în valoare de câteva sute de mii de euro – omul de afaceri și esteticianul vedetelor s-ar fi despărțit, nedorind la momentul respectiv să facă niciun fel de comentariu. Adina Alberts a răspun ulterior, sec, pentru cancan.ro: A fost decizia mea!’ Dar iată că dragostea adevărată învinge de fiecare dată, și așa a fost și în cazul cuplului Viorel Cataramă, Adina Alberts. În anul 2013, au bătut clopotele de nuntă, iar cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în reședința lor din Snagov, iar doi ani mai târziu, a venit pe lume fiica lor, Briana.


Adina Alberts și-a operat soțul

„Am fost focusată doar pe învățat, experimentat, acumulat, perfecționat tot ce ține de această meserie. Și atât. Fără alte pasiuni, fără prea multe emoții, fără transpunere. Asta până l-am cunoscut pe actualul meu soț. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat radical. Am înțeles că, în relația cu soțul meu, eu trebuie să fiu femeia.

Nu mai puteam fi masculul alfa în care mă transformasem în toți acești ani. M-am reevaluat și am decis că trebuie să mă reinventez Am reușit treptat să mă temperez, să cunosc și să aprofundez rolul femeii într-o relație de familie, să mi-l doresc, să îmi doresc să aduc pe lume un copil, să avem o familie frumoasă, toate astea în paralel cu meseria mea', declara, anul trecut, Adina Alberts într-un interviu pentru VIVA!, cea mai bună dovadă că mariajul ei cu Viorel Cataramă funcționează perfect. Cât despre încrederea pe care politicianul o are în soția lui, tot ce putem spune este că s-a dat pe mâna ei complet, Adina Alberts operându-și soțul, care avea nevoie de mici intervenții estetice