O femeie de 44 de ani a murit, după ce s-a aruncat de pe Casa Presei

.

Caz șocant în Capitală! O femeie de 44 de ani, angajată a ANSVSA, s-a aruncat, joi, 23 iunie, de pe Casa Presei Libere din București. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor, dar și polițiști, care au constat decesul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


O femeie de 44 de ani, angajată a Autorităţii Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), companie cu sediul în Casa Presei, şi-a pus capăt zilelor, joi, 23 iunie. Aceasta s-a aruncat în gol de la etajul patru al clădirii, acolo unde se află birourile ANSVSA, și a căzut pe o terasă.

Dispariția se pare că a fost semnalată miercuri, 22 iunie, însă trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit abia joi dimineață, în jurul orei 6.30, de către femeia de serviciu.


Citește și: Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată:„Să plângeți împreună cu mine

Citește și: Cântăreața Alina Radi, prietenă cu mama din Timișoara, despre fostul ei soț:„O diviniza pe Iulia, erau ok

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie:’În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte’


O femeie de 44 de ani a murit, după ce s-a aruncat de pe Casa Presei

Potrivit România TV, angajata se pare că era în concediu de odihnă, întrucât s-ar fi confruntat cu depresia. Ba chiar mai mult, în cursul zilei de miercuri, 22 iunie, ar fi mers la serivicu sub pretextul că are de ridicat un document. S-a ascuns apoi, a așteptat ore în șir până când toți colegii au plecat și apoi și-a pus planul în aplicare.


În dimineața zilei de joi, 23 iunie, femeia de 44 de ani a fost găsită fără suflare de femeia de serviciu, care a anunțat imediat autoritățile.

„Astăzi, în jurul orei 6,30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie s-ar fi precipitat de la etajul unei clădiri situată în Sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, precum şi echipaje de prim ajutor, acestea din urmă constatând decesul persoanei’, potrivit Biroului de presă al DGPMB, citat de Agerpres.


În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.


„Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei’, potrivit comunicatului.

sursă foto- Shutterstock