Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, la Acces Direct, a fost reținută de Poliție

 Dumba Gabriela
.

Femeia dezbrăcată, care a atacat-o cu o cărămidă pe Mirela Vaida, în platoul Acces Direct, a fost reținută de Poliție. Șocată, Mirela Vaida a plâns minute în șir pentru că a fost la un pas să fie rănită grav de individa care a pătruns în platou, cu cărămida în mână.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Poliția a fost chemată de urgență la Antena 1 și femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu o cărămidă, cu intenția clară de a o lovi în cap, a fost reținută. Agresoarea a opus rezistență și nu a fost ușor pentru polițiști să-i pună cătușele. Ulterior, femeia a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia din Bucuresti.

162497404_435544634187995_2747419613998251667_n162497404_435544634187995_2747419613998251667_n

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept', au prezizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Aceeași sursă precizează că femeia ar fi fost internată în spital pe data de 12 martie, având diagnosticul de „retard mintal'.

Atacatoarea urla „Dă-mi banii”, înainte de a o ataca pe Mirela Vaida

Cu ochii în lacrimi, Mirela Vaida a povestit că primește amenințări în mediul online de la o femeie cu numele „Magdalena Șerban'. Nu știe dacă e vorba despre o coincidență de nume, dar Mirela Vaida s-a gândit direct la „criminala de la metrou' care însă, se află după gratii. 

Un psiholog a intrat ulterior prin telefon pentru a încerca să o liniștească pe Mirela Vaida.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa să îi dau banii.

Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, care mi-a scris și pe Facebook, mi-a spus că: o să ies peste 16 ani și o să te omor. Nu știu dacă e coincidență de nume…  Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac.', a spus Mirela Vaida la „Acces Direct', după atac. Între timp, a apărut și dovada. Mirela Vaida a primit aceste amenințări, pe contul ei de Youtube, de pe un cont care poartă numele Magdalena Șerban. Acesta este un cont fără conținut, dar urmărit de câteva persoane.

Citește și: Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu 9 ani.Fotografia de la o petrecere pe care n-a mai văzut-o nimeni, până acum

Citește și: Cum a ajuns Mirela Vaida plină de vânătăi, la Te cunosc de undeva:'Mi-am dat seama că aveam mari probleme'

Citește și: Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei:„Am rămas șocată’

Îmi este frică pentru viața mea. Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede.

Norocul meu e că nu m-a nimerit. Ce să vă spun… Sper să reușesc să continui emisiunea. Doamna psiholog a intrat în direct să mă ajute', a adăugat Mirela Vaida.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton