Feli se mărită! Mesajul emoționant adresat viitorului soț: "Ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie!"

.

La aproape doi ani de când a adus pe lume o fetiță, Feli i-a spus „DA” bărbatului pe care îl iubește de mai mulți ani și care i-a îndeplinit marele vis de a fi mamă. Cântăreața a fost cerută în căsătorie și răspunsul pentru iubitul ei a venit sub forma unui mesaj emoționant postat pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La doi ani de când au devenit părinții Norei Luna, Feli și iubitul ei sunt pregătiți să ducă relația la nivelul următor. Cântăreața i-a spus „DA' bărbatului pe care îl iubește și despre a cărui identitate a evitat să vorbească în timp.


Feli a anunțat pe Instagram că a fost cerută de nevastă în urmă cu puțin timp, iar în curând se pregătește de nuntă.

‘Accept să-ți fiu sotie, Cătalin! Pentru ca ma accepți fix asa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru ca ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.’, a scris Feli în dreptul unei fotografii postate pe pagina ei de Instagram.


Citește și: Feli a trecut prin episoade greu de imaginat din cauza depresiei. Cum a reușit artista să se vindece: ‘M-a pus la pământ, de nu mai știam nici cum mă cheamă, nici unde sunt’

Cântăreața a continuat în postare cu un mesaj emoționant pentru viitorul ei soț și tatăl fiicei sale, în care i-a mărturisit cât de mult îl iubește și îi mulțumește pentru tot ce i-a oferit.


‘Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezata și pentru că ne traim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind.
Mulțumesc că m-ai făcut mama de Nora Luna și ( imediat ) soția ta.
Când îmi spui nevastă’ ma simt cea mai mândră! Că-s a ta!
❤️’, a mai continuat Feli!


Feli declara, în urmă cu puțin timp, că este pregătită să devină mamă pentru a doua oară, însă intenționează, totodată, să și adopte un copil.

Citește și: Ce mult a crescut și ce frumoasă este fetița lui Feli. Cum și-a emoționat mama