Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor: "Eu l-am cerut în căsătorie"/ EXCLUSIV

.

Feli este fericită și împlinită! Are succes în plan profesional, iubește și este iubită, iar faptul că este mamă întregește tabloul desenat „în creioane colorate'. Artista ne-a povestit cum și-a cunoscut partenerul și cum se comportă în rolul de părinți. În plus, ne-a dezvăluit, ca ea a fost cea care a lansat cererea în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce te-ai lansat în muzică, viața ta s-a schimbat pe toate planurile… Te-ai îndrăgostit, ai o fetiță superbă. Dar hai s-o luăm în ordine cronologică! Pe Cătălin, iubitul tău, cum l-ai cunoscut? A fost dragoste la prima vedere?


Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. (râde) Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu.


Feli: „Nora Luna ne moștenește pe amândoi’

Am văzut recent, la tine pe Instagram, fotografii cu Nora Luna, fiica voastră, care este absolut superbă. Fizic îți seamănă foarte bine ție, dar de la cine a moștenit temperamentul?

Nora Luna ne moștenește pe amândoi. Are câte un strop și din bunicii ei. Recent, mi-am dat seama că gropița din bărbiță o moștenește de la tatăl meu. Totuși, ca o mamă obsedată ce sunt, vreau să cred că seamănă în toate cele bune cu mine! (râde)


Citește și: Suferința ascunsă a lui Feli Donose. Fratele ei a murit:„Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş'

Citește și: Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în 6 luni.A luat decizia care i-a schimbat viața

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!„O iubesc nespus, dar…’

Sunt convinsă că este foarte greu să-i refuzați ceva… Așadar, mă întreb cine o răsfață cel mai tare și cum reușiți să vă impuneți atunci când situația o cere.


Mama mea o răsfață cel mai tare pe Nora Luna. Și noi o răsfățăm, dar mai controlat, așa. Ea e super cuceritoare, așa că există riscul ca, la fel ca și mama mea, să alunecăm în toate dorințele ei.


Feli: „Da, mă văd mireasă’

În ziua de azi, contează prea puțin hârtia aceea care dă legitimitate
unui cuplu, dar trebuie să te întreb… La căsătorie v-ați gândit? Te visezi mireasă?

M-am gândit la căsătorie și da, mă văd mireasă. O mireasă desculță care se va bucura de acea zi specială atunci când o să simtă și ea, și mirele ei.

Te întreb direct. Ai fost cerută în căsătorie?

Și eu răspund direct: Am cerut EU în căsătorie.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Instagram