Fata de 18 ani a unui preot din Maramureş s-a aruncat de la etajul 12. Ce bilet de adio a lăsat Maria: "Și-au bătut joc de durerea mea"

.

Maria Tomoioagă, fiica de 18 ani a unui preot din Maramureş s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Maria a lăsat un bilet de adio sfâșietor, prin care explică de ce s-a sinucis, pe care l-a postat pe Instagram cu 15 minute înainte de a sări de la etaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Maria Tomoiagă avea 18 ani și era din localitatea Moisei, județul Maramureș. Adolescenta era fiica preotului ortodox din Moisei și localnicii spun că ar fi fost o fată liniștită şi învăţa la o școală la Cluj Napoca. Oamenii vorbesc că fata ar fi avut un iubit cu care familiei fetei nu ar fi fost de acord. De aceea se pare că ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca, potrivit Antena 3.

Ce bilet de adio a lăsat Maria, fata de 18 ani a unui preot, înainte de a sări de la etaj


„Sper că vă veți aminti de mine. 

Sper că vă veți aminti de mine în fiecare cer de la miezul nopții, în fiecare stea, în fiecare nor și în fiecare picătură de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate.

Și să nu te deranjeze toate gurile rele care vor continua să vorbească prostii despre numele meu chiar și atunci când voi fi moartă.

Păcat de ei, pentru că sufletele lor sunt făcute din venin și viețile lor sunt la fel de mizerabile ca și ale mele.

Mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ceea ce nu au avut niciodată curaj.


Mă vei uita în câțiva ani. Dar nu uita niciodată că am fost înconjurată de oameni care și-au bătut joc de durerea mea, care m-au făcut să mă simt lipsită de valoare doar pentru că i-am făcut să se simtă mai bine cu ei înșiși.

Oameni care m-au părăsit când am avut cea mai mare nevoie de ei, oameni care m-au rănit doar pentru că a fost distractiv, oameni care vor fi atât de fericiți să mă vadă într-un sicriu.


Viața mea pur și simplu s-a prăbușit, în timp ce aproape fiecare persoană în care am avut încredere mi-a rupt sufletul meu bucată cu bucată, până am rămas fără nimic. 

Și genul ăsta de durere a fost prea mare pentru mine. Pentru că, în cele din urmă, nu depresia sau greșelile mele m-au ucis, ci lumea egoistă și dezgustătoare în care trebuia să trăiesc.

Cu dragoste, M', a scris adolescenta pe contul de Instagram.

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie:„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA/ EXCLUSIV


Citește și: Ce reguli le-a impus Gina Pistol bunicii și bonei lui Josephine, înainte de a pleca în vacanță:„Nu sunt genul de mamă geloasă’

Citește și: Cristina Șișcanu, adevărul despre începutul relației cu Mădălin Ionescu.A fost acuzată că l-a despărțit de soție: „A fost un șoc’

Comunicatul Poliției despre sinuciderea Mariei, fiica preotului care s-a aruncat de la etaj

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.


La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.


Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă', se arată în comunicatul IPJ Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.


La fața locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare', informează şi ISU Cluj.

Polișiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a descoperi cum s-a produs tragedia.

În urmă cu ceva ani, o studentă franceză de la UMF Cluj  s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de pe strada Observatorului, locul în care și Maria a decis să-și pună capăt zileleor.

Poliția Cluj preciza că tragedia s-a produs în jurul orei 7.30. ‘O studentă de origine franceză ar fi căzut de la etaj pe strada Observatorului. Cercetările continuă, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

foto: antena3.ro / libertatea.ro