Fata lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani! Cum arată Karina Maisha și ce surpriză i-a făcut tatăl ei, de majorat

.

Mihai Gâdea este cum nu se poate mai fericit! Fata lui, Karina Maisha a împlinit 18 ani și vedeta Antena 3 i-a pregătit o surpriză specială: un moment de karaoke prin care i-a spus, în versuri, cât de mult o iubește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mulți dintre cei care îl urmăresc în fiecare seară, la Antena 3, nu știau că Mihai Gâdea are o voce care nu l-ar pune într-un moment stânjenitor, la karaoke. Astfel, de ziua fiicei sale, realizatorul Sinteza Zilei a urcat pe scenă și i-a cântat sărbătoritei piesa „Cant Help Falling In Love' a lui Elvis Presley, asigurând-o astfel, și în versuri, de toată dragostea lui.


La un moment dat, Karina i s-a alăturat tatălui ei și au cântat împreună una dintre cele mai iubite piese din istorie.

Mihai Gâdea a și postat pe Instagram două fotografii cu fiica sa și a scris în dreptul lor ’18! La mulți ani, Dragostea mea!’.


Pe cât de cunoscut este el, pe atât de discretă este soția vedetei Antena 3 și foarte zgârcită cu aparițiile publice. Agatha Kuri și Mihai Gâdea sunt împreună de 17 ani. Ea este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. Agatha participă la competiții de triathlon, un sport extrem de dificil, care este compus din mai multe trei discipline: înot, bicicleta și alergare.


Pe de altă parte, fiica lor, Karina, este pasionată de muzică și când avea doar 12 ani a lansat un videoclip pe YouTube.