Fata Elenei Băsescu  și a lui Bogdan Ionescu a împlinit 9 ani. Cum arată Sofia și ce urare i-a făcut mama ei

.

Fata Elenei Băsescu și a lui Bogdan Ionescu a împlinit 9 ani. În urmă cu 6 ani, omul de afaceri și fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu au anunțat că divorțează. Cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani și au împreună doi copii, pe Sofia și pe Traian. Astăzi, 1 septembrie, Sofia a împlinit 9 ani, iar mama sa i-a făcut o urare pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias Syda, s-au căsătorit în 2012, dar patru ani mai târziu au divorțat. Despărțirea a fost una amiabilă, fără scandal și rufe spălate în public, iar divorțul a avut loc la notar. Cei doi copii ai cuplului au rămas în grija Elenei, care a anunțat separarea pe rețelele de socializare. Astăzi, fiica celor doi a împlinit 9 ani, iar mama acesteia a postat o imagine cu ea, alături de o urare specială. Iată despre ce este vorba!

Fata Elenei Băsescu  și a lui Bogdan Ionescu a împlinit 9 ani. Deși au divorțat în urmă cu șase ani, foștii soți au numai cuvinte de laudă la adresa celuilalt și au rămas în relații bune, de dragul copiilor pe care îi au împreună.


Citește și: Cum arată Elena Băsescu, după trei nașteri.La 42 de ani, a slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat

Citește și: Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician.Imaginile i-au surprins pe fani 

Citește și: Anca Serea, singură cu cei patru copii în prima zi de școală. Ce se întâmplă cu Adi Sînă:„Din păcate…’

Citește și: Ce a postat Lorena Buhnici pe Instagram, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD: „Să acționez'


Fata Elenei Băsescu  și a lui Bogdan Ionescu a împlinit 9 ani

Pe rețelele de socializare, Elena Băsescu a postat o imagine cu fiica ei, care, astăzi, a împlinit 9 ani. Bogdan Ionescu nu lipsește niciodată de la zilele de naștere ale copiilor săi și își dă tot interesul pentru a fi prezent în viața copiilor săi.

În momentul divorțului, fiica fostului președinte a declarat că nu a mai vrut sa facă compromisuri şi că e mai bine pentru copiii lor că ruptura s-a produs cât încă erau mici.


„9 ani! Zi de petrecere’, a scris Elena Băsescu în dreptul imaginii cu fiica sa.

„Relația pe care o am cu Elena e extraordinară’

La șase ani de la divorț, Syda a mărturisit că relația lor actuală este una cum nu se poate mai bună. Se străduiesc să fie cei mai buni părinți pentru copiii lor și să păstreze o relație nu doar civilizată, ci chiar de amiciție.

„Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet’, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu câteva luni.


Ce spunea Elena Băsescu despre motivul divorțului de Syda

După divorțul de Syda, Elena Băsescu a acordat un interviu revistei VIVA! în care a abordat și motivele care au dus la despărțirea de tatăl a doi dintre copiii săi.


„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună‘, a susținut Elena Băsescu.

Sursa foto: Arhiva Viva! & Instagram