Familia lui Vadim Tudor, legătură paranormală cu Tribunul, la 7 ani de la moartea acestuia: "Înainte să se întâmple ceva negativ..."

.

Familia lui Corneliu Vadim Tudor a avut tot timpul o legătură pe care am putea-o numi „paranormală” cu Tribunul, în cei șapte ani care au trecut de la moartea acestuia. Lidia, fiica lui Vadim Tudor, a povestit cum acesta îi ajută în momentele dificile, le dă de veste că urmează să se întâmple ceva rău.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Lidia, fiica lui Vadim Tudor, a făcut câteva declarații despre regretele și durerea pe care le-a lăsat în urmă tatăl ei. Fiica fostului politician a spus că mama ei îl visează destul de des și că după fiecare vis în care apare Vadim se întâmplă mereu ceva negativ.

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor îl visează adesea pe Tribun

Lidia a mărturisit că sunt situații în care tatăl ei apare în vis ca și cum le-ar avertiza pe ea, sora sa și mamă că urmează să se întâmple ceva neplăcut.


„Înainte să se întâmple ceva negativ, mama îl visează. Nu îi spune ceva anume, dar îi apare, știe că e acolo. Ne spune: uite, am început să îl visez pe tata, sigur se va întâmpla ceva.

La un an după ce a murit, Jeni (n.r.: sora ei) a fost operată de apendicită. Mama îl visase pe Vadim înainte de această operație’, a declarat Lidia Vadim la Prima TV.

Citește și: Alina Sorescu, declarații neașteptate despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Vrea să epuizeze toate căile de atac, nu mă gândeam…’


Citește și: Cum arată mama Adelei Popescu la 68 de ani. Seamănă ca două picături de apă

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022:„Nu mă văd acolo, pentru că…

Fiica lui Vadim Tudor: „Mama este în suferință. Plânge și acum’

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, lăsând îndurerate o soție și două fiice, care și acum îl plâng.

„Mama este în suferință. Plânge și acum. Cumva, și de dor, dar și pentru că el era un sprijin pentru noi.


Dacă ar fi fost în viață, ne-ar fi fost mai ușor să ducem greutățile. Suntem trei femei singure, fără capul familiei. Este mult mai greu’, a adăugat Lidia Vadim în emisiunea „Exclusiv VIP’ realizată de Cristi Brancu.

Lidia a declarat că ea și mama ei au fost extrem de puternice atunci când Vadim Tudor a decedat, dar sora ei, Jeni a suferit cel mai mult. Lidia a încercat să preia rolul tatălui ei și să fie capul familiei.


De ce a murit Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost internat la Spitalul Militar din București cu edem pulmonar în ziua în care a decedat. Starea lui s-a agravat la scurt timp după internare, suferind un infact miocardic care i-a adus decesul.

Una dintre fiicele sale a povestit că politicianul și-a prevestit moartea. Academicianul Mircea Ifrim a declarat că Vadim Tudor ar mai fi trăit dacă ar fi ținut cont de regimul de viață. Acesta avea diabet și nu a ținut tratamentul bolii.