Familia lui Michael Jackson vrea să întrerupă difuzarea documentarului Leaving Neverland 2. Filmul îl prezintă pe megastar drept un abuzator sexual

.

Documentarul Leaving Neverland, despre presupusele abuzuri sexuale ale lui Michael Jackson i-a șocat pe mulți, însă cea mai afectată a fost familia megastarului, care neagă acuzațiile. Însă, regizorul Leaving Neverland pune sare pe rană și pregătește o a doua parte a documentarului, spre disperarea avocaților familiei Jackson.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Documentarul Leaving Neverland îl descrie, în cele patru ore, pe Michael Jackson drept un pedofil și a fost recompensat cu un premiu Emmy. Prin urmare, după succesul înregistrat cu dezvăluirea presupuselor abuzuri sexuale la care Regele muzicii pop ar fi supus mai mulți copii în anii 80-90, regizorul Dan Reed a anunțat că va filma partea a doua.


Publicația Deadline anunță că filmările au început la Los Angeles, în sediul Curții Superioare, iar avocații care reprezintă familia megastarului fac eforturi pentru a bloca filmările. Aceștia au trimis o serie de citații pentru a da peste cap planurile regizorului și companiei sale de producție.


Însă, tentativele lor s-au lovit de eșec, întrucât curtea din Los Angeles nu are jurisdicție asupra companiei Amos Pictures, înregistrată în Marea Britanie, citează protv.ro.

Citește și: Scandalurile sexuale în care a fost implicat Michael Jackson. Regelui Pop i-au fost aduse numeroase acuzaţii de pedofilie!

Documentarul Leaving Neverland descrie cu lux de amănunte abuzurile la care ar fi fost supuși mai mulți copii la reședința lui Michael Jackson. Filmul se bazează pe mărturiile a doi foști locatari ai reședinței megastarului, Wade Robson și James Safechuck.


Cei doi au susținut că Michael Jackson i-a molestat în fel și chip ani în șir, fără știința părinților lor.


Primele procese intentate de cei doi au fost închise de sistemul de justiție american, însă Robson și Safechuck au deschis altele în urmă cu doi ani. În prezent, ei se luptă în instanță cu companiile care duc mai departe moștenirea muzicală a megastarului.

Citeste si: Câți bani a primit La Toya, sora lui Michael Jackson, pentru a spune secretele familiei

Familia lui Michael Jackson s-a declarat scandalizată

Familia lui Michael Jackson s-a declarat scandalizată după ce documentarul Leaving Neverland a fost lansat, la Festivalul de Film Sundance din 2019. Dezamăgirea a atins apogeul după ce documentarul a fost recompensat cu un premiu Emmy.


Pentru un film care este o ficțiune completă, să fie onorat la o categorie Emmy de non-ficțiune este o farsă imensă. Nicio fărâmă de dovadă nu susține acest documentar realizat unilateral, un așa-zis documentar care a fost realizat în secret și pentru care nu a fost intervievată nicio persoană din afara celor doi subiecți și a familiilor lor, au declarat reprezentanții familiei Jackson.

Citeste si: Fiica lui Michael Jackson, mărturisiri dureroase despre sexualitatea ei: Am iubit mai multe femei decât bărbaţi şi mereu am crezut că mă voi căsători cu o femeie’


Macaulay Culkin: „Am dormit în pat cu Michael Jackson când aveam 9 ani!’

Documentarul „Leaving Neverland’, difuzat de HBO, a declanşat o serie întreagă de reacţii, însă Macaulay Culkin, cunoscut pentru prietenia cu „regele muzicii pop’, l-a apărat mereu pe Jackson.

Macauley Culkin a recunoscut, totuşi, că, de obicei, dormea în
acelaşi pat cu Jackson, dar a subliniat faptul că relaţia lor nu a fost
niciodată de natură sexuală sau stânjenitoare pentru el. Mai mult,
părinţii săi ştiau că el şi Jackson dormeau în acelaşi pat şi că „nu au văzut niciodată o problemă în acest lucru’, a spus Culkin.


„Pentru mine, este normal şi obişnuit… Ştiu că este o mare chestie pentru toţi ceilalţi, dar, pentru mine, a fost o prietenie normală. Este uşor să zici că era «ciudat» sau ceva, dar nu era, pentru că avea sens. Acum este pus la îndoială un prieten al meu, numai pentru că era cea mai cunoscută persoană din lume’, a spus actorul, acum în vârstă de 39 de ani.