O noua expozitie foto semnata Mircea Radu

 Adina Rosetti
.

Talentul fotografic al lui Mircea Radu nu mai este un secret pentru nimeni. La aniversarea de 11 ani a VIVA!, el  a realizat un set de fotografii cu vedete ce s-a bucurat de mare succes, fiind chiar vandute la o licitatie caritabila.  Mircea Radu va invita acum la o noua expozitie intitulata 'Eu citesc. Dar tu?', ce va fi vernisata in cadrul targului de carte Gaudeamus.

 

 

Expozitia face parte dintr-un proiect mai amplu, „Eu citesc. Dar tu?„, care implica persoane publice din Romania (in ordine alfabetica: Cristian Topescu, Dana Deac, Eugenia Voda, Ileana Popovici, Monica Pop, Mircea Badea, Oreste, Razvan Mazilu si Sergiu Nicolaescu) care isi doresc sa redeschida apetitul oamenilor pentru lectura.

 
„Ideea proiectului mi-a venit pe aleile Parcului Herastrau. Nimeni din cei aflati pe banci  nu avea o carte in maini. Nimeni nu citea… I-am intalnit pe prietenii mei Dinu Lazar si Vlad Epstein, le-am spus asta si am convenit ca trebuie facut ceva pentru a schimba aceasta stare de lucruri. Asa s-a nascut proiectul Eu citesc. Dar tu?' in care personalitati, oameni notorii, vedete iubite fac acelasi lucru: citesc”, a declarat Mircea Radu.

 

Vernisajul va avea loc sambata, 24 noiembrie, incepand cu ora 12:00, la Romexpo – balcon, nivel 7.70.  Despre pasiunea pentru fotografie a semnatarului expozitiei si despre calitatile sale artistice va fi invitat sa vorbeasca Dinu Lazar, unul dintre fondatorii scolii moderne romanesti de fotografie.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton