[EXCLUSIV] Milla Jovovich: City rush in Moscow

 Paula Stan
.

Joaca in filme de actiune, apare in spoturi publicitare, compune muzica, face design vestimentar si este o mama devotata pentru fiica ei de 5 ani, Ever. Luana Danet, redactorul sef al revistei Viva! , s-a intalnit cu Milla Jovovich (36) la Moscova, cu prilejul lansarii parfumului Avon City Rush.

 

Milla Jovovich

7 septembrie 2012. Moscova. Clubul Reca. Mai exact, locul unde pe vremuri functiona o fabrica de ciocolata care a fost transformata intr-un club in mare voga. In jur, forfota: zeci de jurnalisti din Rusia (Luana a fost singura invitata din Romania si singurul jurnalist strain prezent la acest eveniment) asteapta sosirea Millei Jovovich, noua imagine a parfumului Avon City Rush, ce urmeaza a fi lansat. Spatiul este decorat cu flori din piramida olfactiva a noii esente – orhidee si trandafiri – si fotografii din campania City Rush filmata la Los Angeles, orasul adoptiv al Millei.

 

 

Fix la ora stabilita, vedeta din „The Fifth Element si-a facut aparitia-i stralucitoare, demna de un star hollywoodian. Intr-o rochie scurta neagra si pantofi cu tocuri ametitoare, Milla pasea gratioasa ca o felina, luminand incaperea cu un zambet de cinci stele.

 

 

Am avut privilegiul ca revista VIVA! sa fie inclusa pe lista scurta a interviurilor „one to one. Au fost cele mai frumoase 20 de minute pe care si le poate dori un jurnalist!

 

Citeste interviul in EXCLUSIVITATE in numarul de octombrie  al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton