EXCLUSIV: Cristina Ciobanasu&Vlad Gherman: Prima iubire

 Paula Stan
.

Vara asta, a existat o zi in care am uitat de canicula si m-am gandit la prima dragoste. La studiourile MediaPro de la Buftea, intr-un cadru romantic, as fi putut sta ore in sir sa ii privesc pe Cristina (16) si Vlad (19), cei mai tineri indragostiti din LaLa Band. Pe Vlad, care obisnuieste sa fredoneze cate un refren preferat in pauzele dintre cadre, l-am ta­chinat de cateva ori si i-am spus ca seamana cu vampirul Eduard Cullen, de care sunt inamorate toate adolescentele.

 

Cristina ne-a incantat cu zambetele ei sincere si prin dragalasenia cu care po­zeaza, vorbeste sau il priveste pe iubitul si colegul sau din „Pariu cu viata. Cand soarele apunea pe malul lacului Buftea, iar dintr-un casetofon se auzea in surdina melodia „Et si tu nexistais pas, in inter­pretarea adolescentilor din LaLa Band, Cristina si Vlad primeau ultimele indicatii regizorale de la fotograful Andreea Retinschi. Era aproape ora 9 seara, dar pentru ei ziua nu se terminase inca. Dupa sesiunea foto, aveau programat cursul de coregrafie.

 

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman

 

Fanii Pariu cu viata' banuiau de ceva timp ca intre voi exista mai mult decat o relatie de prietenie. Cum si cand v-ati dat seama ca sunteti potriviti unul pentru celalalt?

 

Cristina: Fanii si-au dat seama inaintea noastra, noi am realizat mai tarziu. Nu pot sa va spun un moment exact. Pentru noi a fost aproape normal sa se intample asa. Am constientizat in timp, atunci cand am inceput sa ne sarutam si in afara filmarilor si intr-o zi Vlad m-a invitat la film. A fost prima noastra intalnire…

 

Vlad: Nu a fost nicio revelatie sau dragoste la prima vedere. A fost o apropiere fireasca intre doi tineri care lucreaza impreuna, ne-am cunoscut si am zis sa ii dam o sansa acestei relatii, care pana acum este una foarte frumoasa si inocenta.

 

Care a fost prima impresie pe care v-a lasat-o celalalt atunci cand v-ati cunoscut, la auditiile pentru Pariu cu viata'?

 

C: Tin minte ca prima oara cand l-am auzit cantand, era un baiat dragut cu o chitara, care avea trasaturile si farmecul unui protagonist american, si m-am gandit ca ar merita sa castige castingul. Dar nu m-am gandit nicio clipa ca el va fi prima mea iubire.

V: O stiam pe Cristina de la televizor, dar in ziua in care am intalnit-o la castingul pentru serial am ramas fara cuvinte. Acolo am cunoscut cea mai energica fata. Nu putea sa stea locului nici cinci secunde. Era mereu cu zambetul pe buze si cu chef de munca. Asa mi-o amintesc pe Criss, pustoaica cu cei mai frumosi ochi albastri! (rade)

 

Printre admiratorii vostri au existat voci care au spus ca relatia din viata reala este doar o startegie de promovare. Ce le raspundeti celor care nu cred in veridicitatea iubirii voastre?

 

C: Sa se uite in ochii nostri. Acolo pot citi totul. Ar fi absurd, penibil si complet necinstit sa mintim in legatura cu asta. E viata noastra si cu asta nu te joci. Nici nu credem in astfel de strategii. Nu ar fi nevoie de ele.

Autor: Raluca Tamas

Fotograf: Andreea Retinschi

Stilist: Ana Andrei

 

Citeste continuarea in numarul de septembrie al revistei VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton