Eva Mendes și Ryan Gosling, logodiți?

 Florentina Liutic
.

Recent, frumoasa Eva Mendes a fost văzută purtând mai tot timpul un inel elegant cu o piatră din smarald de care nu se dezlipește.

 

Mai multe surse spun că acesta este un inel de logodă oferit de Ryan Gosling. Prima oară când a fost văzută purtând acest inel a fost într-o fotografie de-a ei de pe Instagram, postată în luna iunie.

 

Într-un interviu mai vechi, Eva spunea că ea consideră căsătoria ,,ceva nu foarte sexy”.

 

Actriţa a continuat seria declarațiilor spunând ,,nu sunt împotriva unui mariaj din punct de vedere al insituției pe care acesta o reprezintă și îmi place ideea de uniune, este totul foarte frumos. Dar mă gândesc că este ceva demodat, chiar arhaic. La început se făcea acestă uniune pentru o porțiune de pământ, iar acest lucru nu este deloc romantic, nu-i așa?

 

,Mi se pare mai sexy să fiu cu cineva pe la 50-60 de ani și să spun nu-i așa că e sexy? Dacă iubești pe cineva și ai o uniune spirituală, nu e nevoie de o bucată de hârtie pentru că așa îmi zice societatea” adaugă Mendes.

 

Cei doi actori sunt împreună de patru ani și au o fiică pe nume Esmeralda, care va împlini în curând un an. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ,,The Place Beyond The Pines”.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton