Eugenia Șerban a semnat cu Kanal D. Actrița dublează vocea protagonistei din serialul turcesc „Destăinuiri”

.

Eugenia Șerban a semnat cu Kanal D. După câțiva ani în care a luat o pauză de la activitatea profesională, Eugenia Șerban a semnat cu Kanal D și dublează un personaj din serialul turcesc „Destăinuiri'. Producția a debutat pe 3 martie și este primul serial turcesc dublat în limba română, difuzat pe un post generalist. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Eugenia Șerban a semnat cu Kanal D. În ultimii ani, Eugenia Șerban a trecut prin mari cumpene, după ce a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer. În anul 2019, actrița a fost operată de mai multe ori la un spital din România, iar după aproximativ doi ani de tratament a învins boala. Având în vedere problemele de sănătate cu care s-a confruntat, și-a întrerupt activitatea profesională și a stat departe de scenă. De curând, Eugenia Șerban a acceptat să facă parte dintr-un proiect inedit și dublează vocea protagonistei într-un serial difuzat la Kanal D.


După ce a învins cancerul, Eugenia Șerban a adoptat un stil de viață complet diferit și a mărturisit că lupta cu boala a învățat-o să nu se mai streseze din orice. Actrița este recunoscută atât pentru activitatea ei pe scenă, cât și pentru cea în televiziune. Eugenia Șerban a jucat în producții precum „Iubire ca-n filme’, „Inimă de țigan sau „La Bloc’.


Citește și: Eugenia Șerban a preluat traumele personajelor pe care le-a jucat în telenovele: „Am plâns foarte mulți ani. Este mai greu să…’

Citește și: Ce intervenții estetice are Eugenia Șerban, la 52 de ani: „Sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă orice femeie'

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu: ‘E departe de a se fi terminat’. Cine îi este alături artistei

Citește și: Bia Khalifa îl atacă pe Fulgy de la Clejani după despărțire: „Eu am plătit absolut tot. Am vorbit cu familia lui și am avut o înțelegere'


Eugenia Șerban a semnat cu Kanal D și dublează vocea protagonistei din serialul turcesc „Destăinuiri’

Eugenia Șerban este una din vocile serialului turcesc ,,Destăinuiri’, difuzat la Kanal D. Titlul original al producției este „Kirmizi Oda’, temele principale ale peliculei fiind trauma și vindecarea. Actrița dublează vocea protagonistei Manolya, o terapeută care are un cabinet unde vin persoane care caută ajutor pentru a-și rezolva problemele și traumele.

Pe contul de Instagram, Eugenia Șerban a publicat un scurt videoclip cu o secvență în care dublează vocea protagonistei din serialul „Destăinuiri’.


Noul serial turcesc de la Kanal D a avut debutul pe 3 martie, imediat după încheierea serialului „Infidelul’. Din distribuția acestuia, fac parte Erkan Petekkaya, Tülin Özen, Halit Özgür Sarı sau Gülçin Kültür Șahin.


Cum se simte Eugenia Șerban după ce a învins cancerul

Recent, Eugenia Șerban a făcut câteva declarații despre starea ei de sănătate. De când a învins cancerul, actrița are un stil de viață diferit, însă acordă o atenție deosebită și îngrijirii personale. Vedeta și-a injectat botox pentru a diminua ridurile, face tratamente corporale și și-a vopsit părul într-o culoare îndrăzneață.

„Acum sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireșe, pepene roșu, piersici, caise, mere și mă întrețin.


Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menține în formă, radiofrecvență. Am apelat și la botox acolo unde am simțit că este nevoie și îmi doresc foarte tare să intrăm în normalitate, să se redeschidă teatrele. Am început să îmi reiau viața!’, povestea în urma cu ceva timp pentru Click!

Sursa foto: Facebook