De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble: „Se roagă de mine să îi las, dar...”

.

De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble. Artista și sora ei au o legătură specială, lucru care a fost observat și în cadrul competiției „Asia Express', acolo unde au făcut echipă. Estera, sora mai mare a cântăreței, locuiește în Austria, alături de soțul ei și cei doi copii. Lidia este topită după nepoții ei și le duce dorul, însă sora acesteia a susținut că nu îi poate trimite pe cei mici în vacanță la mătușa lor. Iată motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


După participarea la emsiunea „Asia Express’, Lidia și Estera Buble au recunoscut că relația lor s-a consolidat și au înțeles cât de mult înseamnă una pentru cealaltă. Sora mai mare a artistei este de profesie makeup artist și locuiește în Viena, alături de soțul ei și cei doi copii, Issac și Isaiah. Cântăreața este extrem de atașată de nepoții ei și postează adesea, pe rețelele de socializare, imagini cu cei mici. Pentru că se află la mii de kilometri distanță, fanii artistei au întrebat-o pe Estera de ce nu îi lasă pe cei mici câteva zile în grija mătușii lor. Aceasta a susținut că acest lucru nu este posibil deocamdată, justificându-și decizia.


De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble. Sora artistei este cu doi ani mai mare decât aceasta și este mama a doi copii. Cântăreața provine dintr-o familie familie numeroasă, având 10 frați și 22 de nepoți.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Lidia Buble și sora ei, după Asia Express:„Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera…’/ EXCLUSIV


Citește și: Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate de la Asia Express.Care sunt echipele finaliste

Citește și: Karmen joacă în serialul Clanul, de la Pro TV! Ce rol are fiica lui Adi Minune:'E un semn de la Dumnezeu'

Citește și: El este primul român care investește la Hollywood! Dragoș Sprînceană este producător executiv al unui film cu Armand Assante.Viața lui, subiect de film

De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble


În mai multe rânduri, artista a recunoscut că le duce dorul celor doi nepoți, Issac și Isaiah. Pentru că cei mici locuiesc în Austria alături de părinții lor, sora Lidiei Buble a fost întrebată dacă ar fi de acord să-i lase pe aceștia câteva zile la mătușa lor.

„Ai vrea să îi lași pe Issac și pe Isaiah la Lidi, timp de o săptămână?’, este întrebarea care i-a fost adresată Esterei.

Sora mai mare a cântăreței a explicat că și-ar dori ca cei mici să petreacă câteva zile alături de mătușa lor, însă călătoria în altă țară ar fi complicată în acest moment: „Lidia Buble, tu ești iubirea! Te iubesc cu o iubire veșnică. Lidia Buble îi cere pe amândoi la ea, se roagă de mine mereu să îi las, dar e foarte complicat să trimiți copiii în altă țară, cu altcineva. Dar i-aș lăsa, de ce nu? Cred că ar fi cea mai fericită’.


„Relația mea cu Estera s-a întărit’

Estera și Lidia Buble au făcut o echipă pe cinste în cadrul emisiunii „Asia Express’. Într-un interviu pentru Viva!, artista a vorbit despre modul în care această competiție a apropiat-o și mai mult de sora ei.


„Pot spune că pe tot parcursul competiției am învățat câte un lucru notabil în ceea ce mă privește. În primul rând, pot spune că relația mea cu Estera s-a întărit și ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim, faptul că ne suntem aproape și că suntem pregătite să trecem oricând peste tot și toate pentru a reuși.

Iar vorba aceea „La bine și la greu este acum piatra de temelie în ceea ce privește relația noastră ca surori. Totodată, am învățat că sunt chiar mai puternică decât știam și că, oricât de greu și lung ar fi drumul, merg fără griji dacă sunt alături de Esti’, a susținut Lidia Buble.

Sursa foto: Facebook