Emoții mari pentru Kamara și Oana. Fiul lor, Leon, a fost operat din nou, în Barcelona: "A plâns vreo oră și nu reușea să deschidă ochișorii!"

.

Micuțul Leon a trecut printr-o nouă operație, în Barcelona de data asta, în încercarea disperată a părinților săi de a-l ajuta să ducă o viață cât se poate de bună. Kamara a trecut prin emoții mari, însă totul s-a terminat cu bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală, fiul lui Kamara a trecut prin numeroase operații până la cei șase ani ai săi.


Kamara a mărturisit că ultima intervenție la care a fost supus micuțul a decurs bine și a durat circa 30-40 de minute. Oana, mama lui Leon, a mărturisit că băiețelul s-a trezit ceva mai greu din anestezie și că momentul în sine nu a fost deloc unul plăcut pentru copilul de șase ani. Din fericire însă, Leon a început să cânte și le-a arătat părinților săi ce luptător puternic este.

„După intervenție și-a revenit puțin greu din anestezie, m-am speriat un pic pentru că plângea, a plâns vreo oră cred și nu reușea să deschidă ochișorii, dar am vorbit permanent cu el și când a vrut muzică populară mi-am dat seama că e ok și și-a revenit!’, a spus fosta soție a lui Kamara.


„A fost bine. S-a trezit mai plângăcios așa cum e normal de altfel, după anestezie. Acum așteptăm să vedem asta în decursul timpul când o să vină doctorul la control în România. Va veni în România să-l vadă pe Leon (…) peste 3 luni mai venim la un tratament intensiv.


Intervenția a durat 30 de minute – 40, cam așa cu tot, dar ni l-au adus după o oră’, a spus și Kamara, potrivit Spynews.ro.


Peste trei luni, Leon va mai trece și printr-un control, însă părinții rămân optimiști și cred că o singură intervenție îi va fi suficientă. În prezent, băiețelul se folosește doar de un braț, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.

Kamara a povestit în urmă cu ceva timp, pentru Libertatea, felul în care
fiul său a dezvoltat paralizia cerebrală: „Oana trebuia să nască prin
cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța
a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși
nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea
contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu
cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a
prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare.


Kamara și Oana, din nou împreună

Kamara și fosta lui soție au făcut pace de dragul copilului lor, la doi ani de la divorț.

Artistul a postat pe pagina sa de Instagram o imagine de la plajă în
care apare alături de băiețel și mama lui la care a atașat și un mesaj
extrem de emoționant. „Împreună pentru Leon 🤝❤❤❤🤝Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați. Te iubim, Leon ❤’, a transmis Kamara fanilor care i-au felicitat pentru puterea pe care o au în acest moment.