Emmanuel Macron are COVID-19! Cum se simte președintele Franței

 Dumba Gabriela
.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a început să dezvolte simptomele bolii. Președintele a intrat în izolare în urma diagnosticului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Președintele francez, în vârstă de 42 de ani, a fost testat după apariția primelor simptome, fără a fi făcute însă publice simptomele pe care le-a avut Macron. El se va izola timp de 7 zile în urma testului, se anunță într-un comunicat al președinției franceze.

Le président français Emmanuel Macron lors de la convention citoyenne sur le climat ŕ ParisLe président français Emmanuel Macron lors de la convention citoyenne sur le climat ŕ Paris

„Președintele Republicii a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 astăzi. Diagnosticul a fost stabilit în urma unui teste RT PCR realizat la apariția primelor simptome. Confirme regulilor sanitare în vigoare aplicabile tuturor, Președintele Republicii se va izola timp de 7 zile', se arată în comunicatul emis de Élysée.

Macron va continua să conducă țara chiar și în urma diagnosticului și va lucra din izolare. Președinția a spus că, la acest moment, nu se știe cum s-a infectat Macron cu noul coronavirus.

Președintele francez își va anula toate evenimentele din următoarea perioadă, inclusiv vizita pe care trebuia să o facă în Liban.

Franța este una dintre cele mai afectate țări din Uniunea Europeană și înregistrează în acest moment peste 59.000 de de decese din cauza Covid-19, conform datelor Universității Johns Hopkins.

În urmă cu două zile, Franța a început relaxarea graduală a restricțiilor și lockdown-ului impus la sfârșitul lunii octombrie, dar a anunțat că măsura carantinei de noapte se va păstra, potrivit Digi24.

Citește și:

Sfârșit tragic! Doi americani, soț și soție, au murit de COVID-19 ținându-se de mână

Brancardierul care a detubat-o din greşeală pe pacienta de la ATI a fost arestat preventiv. Ce acuzații i se aduc

O nouă tulpină a virusului SARS-CoV-2 se răspândeşte în Marea Britanie. Sunt deja peste 1.000 de cazuri de infectare

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton