Emily Hartridge a murit la 35 ani, într-un accident stupid. Motivul pentru care prezentatoarea TV şi-a înscenat moartea acum trei ani

.

Emily Hartridge era o prezentatoare TV celebră în Marea Britanie şi un vlogger foarte apreciat pe reţelele de socializare. Bruneta a murit la doar 35 de ani, în urma unui accident stupid: se afla pe un scuter electric, în apropierea casei sale, din Battersea, în sudul Londrei, când a fost lovită de un camion. Emily Hartridge şi-a înscenat moartea în urmă cu trei ani şi falsa înmormântare a fost transmisă în direct la televizor.

‘Emily a fost implicată ieri într-un accident și a murit. Cu toții ma iubit-o și nu va fi uitată niciodată. A marcat atâtea vieți încât este greu să-ți imaginezi lucruri fără ea. Era o persoană foarte specială.’, a prezentatoarea TV Davina McCall pe Instagram, conform express.co.uk.
Prezentatoarea i-a adus un tribut pe Instagram celei care a ajuns să fie cunoscută pentru seria ’10 Reasons Why’ de pe Youtube. „Inima mea este alături de familia și prietenii lui Emily. Un astfel de șoc… Îți trimitem dragostea și rugăciunile noastre.’, a scris Davina McCall.


În 2016, Emily Hartridge a participat la un reality-show în cadrul căruia a mărturisit că are o „criză existențială’ și că nu este fericită din cauză că nu are un iubit și o situație financiară stabilă, conform Daily Mail. Astfel, la acel moment ea și-a înscenat moartea și falsa înmormântare a fost transmisă pe un post de televiziune din Marea Britanie.

Emily Hartridge și-a invitat la falsa înmormântare familia și prietenii.

Când avea 30 de ani, Emily Hartridge a mărturisit că nu este fericită cu viața ei. „Nu mă urăsc, dar nici nu mă trezesc spunându-mi că mă iubesc. Simt că am multe de care să mă tem. Vreau să fiu una din persoanele acelea pozitive, însă sunt foarte pesimistă’, mărturisea ea.
În ceea ce privește falsa înmormântare, tânăra mărturisea că a făcut-o să se simtă bine. „E drăguț să am oameni cărora le pasă de viața mea.’
În cinci ani, însă, Emily a cunoscut sucesul profesional, ajungând să aibă 340.000 de urmăritori pe YouTube și peste 40.000 de fani pe Instagram, conform stirileprotv.ro.