Emily Burghelea a postat prima imagine cu soțul ei fără ochelari. Cum arată Andrei: "Tatăl copiilor mei..."

.

Emily Burghelea a postat prima imagine cu soțul ei fără ochelari. Simpatica vedetă a împărtășit fotografia cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, unde a scris și un mesaj emoționant despre momentul nașterii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Emily Burghelea a postat prima imagine cu soțul ei fără ochelari. Pe 20 ianuarie 2023, Emily Burghelea a dat naștere unui băiețe absolut adorabil. Frumoasa vedetă a născut pe cale naturală și totul a fost un real succes. Nu a fost nevoită să stea în spital decât o zi după ce l-a adus pe lume pe fiul ei. Cât despre recuperare, totul a fost la superlativ.

În urmă cu doar o seară, vedeta le-a spus fanilior că are pregătită o surpriză pentru ei. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat! Emily Burghelea a postat prima imagine cu Andrei, tatăl copiilor săi, fără ochelari de soare, așa cum obișnuia să apară de cele mai multe ori. Imaginea a strânit mii de like-uri în doar câteva ore și o puteți vedea în GALERIA FOTO.


Citește și: Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu: „Exclus să ne împăcăm. Nu există de dragul copilului

Citește și: Cum se înțeleg Bursucu și fiica lui vitregă, Alessia: „Copilul ăsta a avut o răbdare cu mine. Și eu am dat în străchini’

Citește și: Alex Delea revine la Survivor. Ce rol va avea fostul câștigător în emisiune: „Voi fi…

Emily Burghelea a postat prima imagine cu soțul ei fără ochelari

De asemenea, Emily Burghelea a mai scris și un mesaj emoționant despre momentul nașterii.


Când l-am văzut pe Andrei că intră în sala de nașteri mi s-a părut că se deschide cerul, simțeam că bebe este aroape, dar nici nu sperăm să vină pe lume așa repede!

Faptul că tatăl copiilor mei, iubirea vieții mele, alesul meu în fața lui Dumnezeu a fost acolo, lângă mine, mi-a dat o putere nebănuită, îl vedeam cât de emoționat este, îi tremura glasul, avea lacrimi în ochi și nu știa la ce să se aștepte, dar ce a urmat l-a împlinit la un nivel ce nu poate fi explicat în cuvinte…


Timid la început, a prins curaj pe parcurs, văzându-mă pe mine cât de încrezătoare și relaxată eram!

Momentul expulziei a fost unul extrem de intens, dar și foarte frumos, împingeam cu toți mușchii și cu tot sufletul, mă rugăm la Dumnezeu, iar Andrei împingea și el cu mine! Îmi împingea capul în piept, în stânga și în dreapta erau moașele care mă ajutau și ele să împing, doamna doctor spunea Concentrează-te, o să îți ții imediat copilul în brațe, împinge!’ iar eu… eu zambeam și trăiam din plin fiecare secundă, simțeam până în adâncul sufletului fiecare contracție însă era o durere împlinitoare, o durere care avea să-mi aducă pruncul mult așteptat la pipept, iar când Andrei a spus O să reușești! Tu ești cea mai puternică, iubirea mea!’ băiatul nostru s-a născut!


L-am ținut imediat în brațe, a deschis ochișorii și m-a privit, moment în care m-am îndrăgostit iremediabil de puiul meu, o stare de fericire absolută, ceva ce nu se poate compara cu nimic pe lume, timpul s-a oprit în loc și în acel moment eram doar noi și îngerii, plutind printre nori!

Împărtășesc cu voi una dintre cele mai personale fotografii din viață mea, emoție pură, iubire pură, fericire… Absolută! „, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Cum au reacționat fanii

Ce frumosi sunteti in sfârșit o poza cu Andrei fara ochelari pe ochi/ Ce frumos este Andrei fara ochelarii aceia , acum așteptam să își dea și masca jos . Sunteți foarte frumoși toți dragilor/ Andrei fara ochelariiii. O familie perfecta„, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate la ultima postare.

sursă foto- Instagram