Emily Burghelea, avertisment pentru Cosmina Adam, asistenta care i-a luat locul la Acces Direct: „Este o victimă a manipulării, din păcate!”

.

Odată ce a fost anunțat numele noii asistente de la Acces Direct, după ce ea și-a dat demisia în direct, Emily Burghelea a postat un mesaj pe Instagram, interpretat de fani drept un avertisment drept un avertisment pentru înlocuitoarea sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața de muzică populară Cosmina Adam este, așadar, noua asistentă de la Acces Direct, Emily anunțând în direct, acum două săptămâni că își dă demisia pentru că nu mai poate ține secret faptul că Viorel o bate pe Vulpița, cele două vedete ale emisiunii de la Antena 1.


„De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod. Am fost dezorientată la început, agasată și speriată însă acum mă simt mai în formă ca niciodată. Sunt odihnită, încrezătoare și liniștită. Știu că am făcut ce trebuia. Am tras un semnal de alarmă. Mi-am făcut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevărul adevărat este la mine.

Am toate dovezile care demonstrează asta însă nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Cine a avut ochi să vadă, a văzut! Cine nu, este o victimă a manipulării, din păcate. Not my business. Vreau să mai precizez ceva foarte important! Fără susținerea voastră nu aș fi reușit să depășesc perioada grea prin care am trecut. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru mine fiecare mesaj de încurajare pe care l-am primit. Vă mulțumesc și o să vă mulțumesc mereu!’, a fost mesajul lui Emily Burghelea.


Cine este Cosmina Adam

Cosmina Adam este o tânără din Vaslui, cântăreață de muzică populară,
care va lucra și ca reporter special în cadrul aceleași emisiuni.

„Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct  și reporter special, a scris ea pe pagina ei. 


„Nu vă puteți închipui cat de fericităăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!, a scris Cosmina pe Facebook.

Cosmina a studiat la Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă Iaşi și
a urmat cursurile Universității de Arte „George Enescu tot din Iași.
Înainte de a se muta la București, a fost solist vocal la Orchestra
Rapsodia Vasluiului.


Cosmina Adam este la bază violonistă, dar este și solist vocal. A câștigat în  2010 un concurs de frumusețe. 

A urmat examenul de bacalaureat, unde artista a obţinut 5 la Limba Română şi 6 la Matematică, nota finală fiind 6,95. Ajunsă la Conservator, Cosmina Adam a aprofundat studiile, iar după absolvire a obţinut chiar şi o catedră, ca profesor de muzică, la o şcoală din judeţul Dolj.