Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit! Cântăreața a fost deja cerută în căsătorie de un spaniol

.

Când toată lumea se aștepta la o nuntă între Silviu Andrei și Emilia Mușală, având în vedere declarațiile de dragoste de pe rețelele de socializare, cei doi s-au despărțit! Va urma, totuși, o nuntă, dar nu între ei, ci între Emilia și un spaniol pe care l-a cunoscut recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit recent, după ce în urmă cu doar câteva luni cei doi mărturiseau că își văd viitorul împreună și că vor să se căsătorească. Emilia Mușală infirmă zvonurile potrivit cărora relația cu spaniolul durează de mult timp, din timpul relației cu Silviu Andrei, și spune că l-a cunoscut recent pe bărbatul care a cerut-o deja în căsătorie.

Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit

Nu m-am certat cu Silviu, pur și simplu ne-am dat seama că nu ne dorim aceleași lucruri. Eu îmi doream familie, îmi doream copii, el a mai fost însurat, are deja un copil și are alte priorități în viață. Iar eu mi-am dorit un om care să aibă aceleași priorități ca și mine.


Între noi au existat de anul trecut, din luna iulie, divergențe, dar nu am vrut să vorbim despre asta. Lucrurile erau destul de serioase, dar în momentul în care ești de doi ani cu cineva și nu se concretizează nicio logodnă, niciun copil, nicio casă împreună, atunci e clar că lucrurile nu vor duce la mai mult de atât’, a declarat Emilia Mușală pentru cancan.ro.

Emilia Mușală a fost cerută în căsătorie

Emilia Mușală povestește cum l-a întâlnit pe spaniolul, care a cerut-o deja de nevastă și spune că totul a venit de la sine între ei.


‘Eu am venit în vizită la familia mea, în Spania. Ne-am cunoscut, am început să vorbim, iar atunci când m-am întors în România, după câteva zile am hotărât să mă întorc înapoi la el. Suntem împreună, de Crăciun ne vom muta împreună.

Totul a venit de la sine, eu personal nu am plănuit nimic. Sunt convinsă că vor exista voci care vor spune că exista această relație din timpul relației cu Silviu, dar nu mă interesează.


Legat de nuntă, nu se va întâmpla curând. În Spania o să fie cununia civilă, iar în România va fi ceremonia religioasă’, a conchis Emilia.

Citește și: Cine este Maria Jugănaru de la Superstar.La ce a renunțat pentru muzică

Citește și: Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre Mihaela Rădulescu:„Lăsând deoparte că e foarte frumoasă, e femeia cu care…

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva:Niciun om întreg la minte…

Ce spuneau Emilia Mușală și Silviu Andrei despre relația lor, acum puțin timp


Silviu Andrei și Emilia Mușală au fost împreună timp de doi ani, după ce pasiunea pentru muzică și evenimentele din această sferă i-au adus din ce în ce mai aproape. Recent, spuneau că sunt făcuți unul pentru celălalt și se vor căsători.

„Suntem foarte OK! Nu ne expunem prea mult, pentru că lumea interpretează și de obicei interpretează greșit. Avem o relație frumoasă și nu ne place să facem tam-tam. Construim lucruri în liniște și avem planuri foarte frumoase. 

Pregătim un proiect muzical care va fi o călătorie printre genuri muzicale menită să facă super atmosferă audienței. Emilia cu vocea și eu DJ,  plus alți  instrumentiști care vor da note de valoare proiectului’, spunea Silviu Andrei, în octombrie, pentru Cancan.ro.


Cine este Emilia Mușală

Actuala iubită a lui Silviu Andrei este artistă, mai exact, Emilia Mușală este solist vocal într-un band de cover-uri. Deși activează în industria muzicală de mai mulți ani, succesul a început să apară abia după participarea la „Vocea României’.


Însă, chiar și așa, Emilia Mușală este cunoscută mai bine de publicul străin decât cel român, artista colaborând cu artiști celebri precum Robbie Williams, Nicole Scherzinger sau Leona Lewis.