Emil Rengle, atac la Andreea Tonciu, după eliminarea de la Survivor: "A stat mai mult leșinată decât trează"

.

Eliminat de la Survivor, Emil Rengle a comentat momente din competiție în emisiunea lui Măruță și nu a ratat ocazia de a o ataca pe Andreea Tonciu, despre care a spus că a stat mai mult leșinată decât trează la Survivor. Emil Rangle a avut cuvinte urâte de spus și la adresa lui Robert Niță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRURARIE, GRATIS, AICI!


Emil Rengle a ajuns în România, la câteva zile după ce a fost eliminat de la „Survivor România’ 2022. Dansatorul a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță’, unde și-a spus partea lui de adevăr, duă ce a fost acuzat de Famoși de falsitate. Rengle a atacat-o dur pe Andreea Tonciu, una dintre concurentele cu care nu s-a înțeles deloc la Survivor, dar nici Robert Niță nu a scăpat de săgețile dansatorului.

Ce a spus Emil Rengle despre Andreea Tonciu, după experiența Survivor


„Andreea Tonciu a stat mai mult leșinată decât trează la Survivor. În mod clar Robert nu a făcut parte din Survivor. E singurul care a stat pe bancă, fiind accidentat de la început. Nu înțeleg de ce a venit, de ce s-a mai înscris.

Sunt atacuri personale care nu fac parte din joc și asta spune mai multe lucruri despre el decât despre mine. E cool să-l bârfești pe Rengle acum. E pe val. Eu nu-l judec, spre deosebire de el.

Văd că îți aduce succes să vorbesti despre mine, poate mai faci un vlog și pui numele meu în titlu, să îți aducă mii de vizualizări’, a spus Emil Rengle în emisiunea La Măruță.


Emil Rengle, acuzat de colegii de la Survivor că este fals

Înainte de a fi eliminat de la Survivor România, Laura Giurcanu și TJ Miles au spus despre el că este fals și că a încercat să-i manipuleze.

„Am jucat o strategie. Pentru mine, Survivor e un joc. Îmi asum tot ce am zis si am zis, chiar dacă par îmbârligături. E o experiență care mă învață să mă descopăr. Am riscat să deschid subiecte incomode, care pe unii i-au deranjat.


Cred 100% că sunt mulți oameni neasumati în echipa Faimoșilor. Eu îi bârfeam și la testimonial, și față în față. N-am intrat în Survivor pentru a demonstra altora ceva, ci eu îmi trăiesc viața ca să cresc.

Toată lumea a vorbit despre CRBL când era în exil, doar că eu am fost singurul care si-a asumat în fața lui CRBL. Am căzut în capcană. Sunt atacat pentru că am intrat într-o zonă mai adâncă’, a declarat dansatorul la PRO TV.

Citește și: De ce s-au despărțit Anna Lesko și Irinel Columbeanu:„A fost alungată de părinții mei, din vila de la Izvorani


Citește și: Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea:„Sunt și mamă, și tată

Citește și: Zelenski retrage soldaţii ucraineni din toate misiunile de menţinere a păcii din lume

Emil Rengle, dezamăgit de Laura Giurcanu, după eliminarea de la Survivor

Nu-mi pare rău că nu am ieșit în aplauze. Au trecut puține zile de când am ieșit. Sunt convins că atunci când se va termina acest joc, ne vom întâlni și vom vorbi.

Chiar făceam echipă. Laura a fost o persoană cu care rezonam. Pentru Laura este foarte important să rămână în joc. Prin felul în care ea a decis să facă această asociere cu celălalt grup m-a șocat.


Eram conștienți cu toții că este posibil ca eu să ies. Cu Laura m-a durut. Observ că și de TJ se debarasează. Ea a fost prima care a spus că sunt familia ei’, a mai spus Faimosul.

Emil Rengle a slăbit 10 kilograme la Survivor


Lipsa hranei, probele grele din competiție și stresul continuu l-au trimis acasă pe Emil Rengle cu 10 kilograme mai puțin. Cu toate greutățile trăite acolo, dansatorul nu regretă că a participat la Survivor.

„Am slăbit peste 10 kg în 2 luni. Mă lua vântul dacă mai slăbeam. A fost experiență pe care am trăit-o foarte real, asumat. Noi trăim acolo 24 din 24 și vorbim tot felul de lucruri. Iar eu sunt genul care-mi place să deschid orice subiect, să-l discutăm și să mergem mai departe’, a spus dansatorul.


„Mi-am dorit să fiu față-n față cu toate umbrele mele. Lucrez la ele, le recunosc. Sunt foarte mândru. Emil Rengle de acolo am fost ceea ce mi-am propus să fiu. Am jonglat între când să joc strategii și între a supraviețui săptămânilor în care nu mănânci.

Acest lucru mă face să înțeleg că sunt mult mai curajos decât mulți oameni. Andreea și Robert nu au reușit să treacă acest test.

Nu o să mă las de dans, dar este o perioadă din viața mea în care voi continua descoperirea personajului Emil Rengle bărbat și nu voi mai dansa pe tocuri’, a adăugat câștigătorul Românii au talent.