Cum s-a îndrăgostit Emil Grădinescu de Carmen Trandafir: "Își etala picioarele și..."

.

Între Emil Grădinescu și Carmen Trandafir nu a fost chiar dragoste la prima vedere, dar una suficient de puternică acum, care îi ține împreună de mai bine de 15 ani. Comentatorul sportiv a povestit într-o emisiune TV cum a cunoscut-o pe Carmen și cum au decurs primele lor întâlniri. Cântăreața glumește acum și spune că dacă ar fi știut că Emil este cu 16 ani mai mare nu s-ar fi băgat în această relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Invitat în emisiunea „La Măruță’, Emil Grădinescu a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el și soția lui. Comentatorul sportiv spune că a remarcat-o pe Carmen într-o emisiune TV și peste ani s-au întâlnit la un pahar de vorbă.

‘Eu am remarcat-o pe doamna într-o emisiune de televiziune în care își etala picioarele. Anii au trecut, apoi ne-am întâlnit la un șprit, la o deschidere de restaurant. Vorbeam numai de muzica rock, de trei ori ne-am văzut, tot despre muzică am vorbit‘, a dezvăluit Emil Grădinescu (62 de ani), la Pro TV.


Între cei doi este o diferență de vârstă de 16 ani, însă asta nu a fost nici pe departe un impediment în relația lor.

Dacă știam că sunt 16 ani diferență între noi, nu ne luam. Noi am plecat în relație că nu ne căsătorim, că nu facem copii. Când m-a cerut, după 8 ani de relație, eram supărată, aveam copil de trei ani. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic’, a spus solista (46 de ani), invitată alături de soțul său, în aceeași emisiune.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Trandafir, la 46 de ani. Are o fiică superbă și talentată, de 13 ani!


Citeste si: Carmen Trandafir, dezvăluiri despre viața alături de Emil Grădinescu. „Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim!’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi declarații despre divorțul de Gabi Bădălău:Partajul nu mă interesează

„M-a cerut când avea copilul trei ani!'

Carmen și Emil au ales să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii și au făcut pasul spre căsătorie atunci când au simțit amândoi că este timpul, nu de gura lumii.


Erau deja de patru ani împreună și toată lumea se întreba când și dacă se căsătoresc, însă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu au refuzat să se conformeze lui „așa trebuie’.

‘Eu mereu mi-am ținut viața personală secretă. Mama avea mereu grijă de relațiile mele, dar în cazul lui Emil nu a fost așa. Acolo a fost o aprobare tacită. Totul a venit de la sine, ne-am plăcut foarte mult din prima. La început simțeam că nu vrem căsătorie și că ne simțim foarte bine așa.


Eu îmi doream o relație, dar nu cu acte. Emil, la fel, nu prea își dorea atunci copil și am zis că de ce să ne legăm la cap’, spunea Carmen Trandafir acum ceva timp.

Abia când a venit pe lume fiica lor, Ana, au simțit amândoi că poate ar fi timpul să se căsătorească, însă cererea oficială a venit abia când fetița avea trei ani.


‘Iar în momentul în care am avut-o pe Ana ne-am dorit-o mult. Am zis că nu ne suntem de ajuns noi doi și fără să ne-o spunem, parcă, ne-am transmis că a fost cazul’, a spus artista.

Cererea în căsătorie a surprins-o pe Carmen și spune că a avut nevoie de o noapte întreagă de gândire.

‘Întâi copilul, iar apoi căsătoria habar nu am cum a venit. După trei ani de copil, Emil m-a cerut. Nu i-am dat răspunsul în noaptea aceea, iar a doua zi i-am spus că știu cum va arăta rochia și că vreau o petrecere doar cu prieteni’, a spus Carmen Trandafir.