Emi de la Noaptea târziu și logodnica lui au stabilit data și meniul nunții. Eliza și Cosmin Natanticu le vor fi nași: „Îi așteptăm să facă copilul”

.

Emi de la Noaptea târziu și logodnica lui au stabilit data și meniul nunții. Emi Popescu de la „Noaptea târziu' și logodnica lui, Mădălina, formează un cuplu de trei ani și se pregătesc să-și uneasca destinele în vara acestui an. Fostul concurent de la „Asia Express' și-a cerut partenera în căsătorie în urmă cu un an, momentul având loc chiar în fața camerelor de filmat. Recent, viitorii soți au făcut câteva declarații despre nuntă, dar și despre venirea pe lume a unui copil. Cei doi plănuiesc să-și întemeieze o familie chiar după căsătorie și așteaptă cu nerăbdare să-și oficializeze relația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Emi de la Noaptea târziu și logodnica lui au stabilit data și meniul nunții. În urmă cu un an, Emi Popescu și-a cerut iubita în căsătorie, prin intermediul emisiunii „Asia Express’. Fostul concurent s-a pus în genunchi și i-a adresat marea întrebare Mădălinei, iar aceasta a acceptat să-i fie parteneră pe viață. În vara acestui an, cei doi logodinici fac nunta, prima pereche de nași fiind formată din Cosmin și Eliza Natanticu.

Deși Emi Popescu și Mădălina nu-și doresc o nuntă cu foarte mulți invitați, aceștia au mărturisit că au familii numeroase, așa că lista va fi de aproximativ 300 de persoane. Cei doi au stabilit data când va avea loc fericitul eveniment și meniul nunții, ba chiar recunosc că sunt pregătiți să îmbrățișeze rolul de părinți.


Citește și: Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui au fost implicați într-un accident rutier: ‘Uneori viața este imprevizibilă și…’

Citește și: Emi de la „Noaptea Târziu' și iubita lui se căsătoresc. Câți invitați vor avea: „Vreo 80 sunt numai din familie'

Citește și: Andreea Popescu are depresie postnatală, după ce a devenit mamă a treia oară: ‘Am fost la urgențe în urmă cu câteva zile, dar…’

Citește și: Cum arată casa de la țară a Andreei Marin, de la Doftana: „An de an plantăm pomi și flori multicolore'


Emi de la „Noaptea târziu’ și logodnica lui, Mădălina, au stabilit data nunții

Emi de la „Noaptea târziu’ și logodnica lui fac nunta în vara acestui an, mai exact pe 11 iunie. Prima pereche de nași va fi formată din Cosmin și Eliza Natanticu, de care s-au apropiat prin prisma competiției „Asia Express’.

„Mădălina a avut cu Eliza o conexiune de la început, ea nefiind cu noi în Asia și neștiind ce ne-am hârjonit noi pe-acolo. Și eu când am auzit că trebuie să-i pup mâna lui Natanticu am zis ce am făcut greșit în viață?!’, a spus Emi Popescu, potrivit cancan.ro.


Când vine vorba despre meniul de la nuntă, fostul concurent de la „Asia Express’ a adăugat: „Mulțumim bucătarului, că el a gătit, noi am avut de ales. Să spunem că 93% din nuntă i se datorează Mădălinei. Eu sunt doar acolo, mă întreabă dacă îmi place, nu pot să-i spun că nu. Pentru că dacă îi spun că nu, a dezvoltat niște tehnici consolidate de a mă face să-mi rog plecatul de acasă, ca să zic da . Îmi găsește 2000 de argumente, îi zic bine, îmi place’.

Ce artiști vor cânta la nunta lui Emi de la „Noaptea târziu’


Emi Popescu și viitoarea lui soție au ales deja artiștii care vor cânta la nunta lor. Printre aceștia se numără Laura Lavric, Valentin Sanfir, Nicoleta Oancea, dar și Connect-R.

„La muzică populară, ea a ales pentru zona Moldovei, eu zona Olteniei. Doamna Laura Lavric pe partea de muzică populară din Moldova și Valentin Sanfira pentru Oltenia. Mădălina a mai ales un band, Nicoleta Oancea cu trupa. Dar o să cânte și Connect-R’, a adăugat Emi Popescu.


Emi de la „Noaptea târziu’ își dorește să devină tată

După ce-și unesc destinele, Emi Popescu și Mădălina plănuiesc să devină părinți. Mai în glumă, mai în serios, Cosmin Natanticu spune că și-ar dori să devină părinte în același timp cu prietenul lui.

„Vrei să îți spun când vine la noi copilul? După nuntă, sigur. Începe agricultura după nuntă’, a spus colegul lui Cuza.

„Noi îi așteptăm pe ei să facă copilul, să îi ducem la școală. Putem să mergem în vacanță, îi ducem la grădiniță împreună’, l-a completat Cosmin Natanticu.

Sursa foto: Facebook