Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat. Cum au fost surprinși într-un club de lux din Mykonos: "Când sunt îndrăgostit..."

.

Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat. Deși în urmă cu puțin timp anunțau că nu mai formează un cuplu, cei doi au fost surprinși împreună într-un club de fițe de pe insula grecească. Se pare că make-up artista a plecat în vacanță cu câteva prietene, acolo unde a avut parte de o întâlnire surpriză cu afaceristul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de un an, Alex Bodi și Ema Uta formează un cuplu. Nu demult, blondina a anunțat că relația ei cu afaceristul a luat sfârșit, fără a dezvălui exact motivele despărțirii. La rândul lui, Alex Bodi a declarat că nu mai formează un cuplu cu Ema Uta, imediat după întoarcerea din Bali. Make-up artista a susținut că relația cu afaceristul a fost „ingenuă, naturală și relaxată’, însă numai până într-un punct. Acum, cei doi pare să-și mai fi acordat o șansă, fiind surprinși împreună într-un club din Mykonos.


Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat. Împăcarea dintre cei doi a avut loc pe insula milionarilor, acolo unde au fost surprinși în ipostaze tandre. Aceștia au dansat și s-au sărutat, semn că au trecut peste neînțelegeri și au decis să-și mai acorde o șansă.

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit:'Relația noastră a fost relaxată până la un punct'


Citește și: Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi:'Ne-am intersectat privirile și…'

Citește și: Brigitte Pastramă a fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice:'Am făcut embolie pulmonară'

Citește și: Cine este Ion Cernea, soțul Irinei Loghin.Sunt împreună de 47 de ani

Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat

Make-up artista a plecat câteva zile într-o vacanță cu fetele, în Mykonos. Acestea au decis să meargă într-un club de lux de pe insula grecească, acolo unde a fost prezent și Alex Bodi. Potrivit imaginilor de pe rețelele de socializare, afaceristul și Ema Uta s-au îmbrățișat, s-au sărutat și nu au putut sta departe unul de celălalt.


Pe contul său de Instagram, afaceristul a postat o sticlă de șampanie de sute de euro, alături de un mesaj ambiguu: „Beau șampanie de două ori: când sunt îndrăgostit și când nu sunt îndrăgostit’.

Se pare că Ema Uta și prietenele ei își petrec vacanța într-o superbă vilă din Mykonos. Proprietatea este dotată cu piscină exterioară, dispune de vedere la mare, iar prețul pentru o săptămână de cazare poate ajunge la 4000 de euro.

Cei doi se despărțiseră după întoarcerea din Bali


În urmă cu puțin timp, cei doi au petrecut o vacanță exotică în Bali. Se pare că lucrurile nu ar fi mers bine, căci, la întoarcere, Alex Bodi a susținut că nu mai formează un cuplu cu Ema Uta. La scurt timp, și blondina a confirmat informația.

„Nu știu unde e! Nu ne-am urmărit niciodată pe Instagram. Ne-am întors din vacanță, dar am mers fiecare separat. Nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri. Nu-mi doresc să elimin sentimentele!’, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.


„Există niște motive de despărțire cu adevărat’

După anunțul despărțirii, Ema Uta a susținut că relația cu Alex Bodi a fost relaxată până la un punct și a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener.


Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct. Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii, a adăugat aceasta potrivit sursei citate.