Ce bine arată Elwira Petre în costum de baie, la 41 de ani: "Bine că nu am căzut în apă în pași de salsa"

.

La aproape 42 de ani și mamă a doi copii, Elwira Petre arată senzațional în costum de baie! Era de așteptat având în vedere pasiunea sa pentru dans și titlul de campioană națională a României trei ani la rând. Elwira și Mihai Petre se află acum în Miami, într-o vacanță romantică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Elwira și Mihai Petre au plecat într-o binemeritată vacanță, după o perioadă aglomerată și doi ani de pandemie care i-a împiedicat să călătorească. Cei doi dansatori se bucură de câteva zile de soare și relaxare în Miami, iar fotografiile cu doamna Petre, în toată splendoarea ei, nu puteau lipsi de pe rețelele de socializare.

Elwira Petre, senzațională în costum de baie, la 42 de ani


În prezent, Elwira și Mihai Petre sunt părinții a două fetiție superbe. Catinca și Ariana îi seamănă dansatoarei, moștenindu-i frumusețea ieșită din comun. Deși a devenit mamă de două ori, Elwira Petre continuă să se laude cu o siluetă ca de zeiță.

În mai multe imagini postate pe Instagram, Elwira Petre apare chiar în costum de baie. Poartă unul dintr-o singură piesă, bleu și foarte decoltat.

Soțul e alături de ea, Mihai Petre poartă o cămașă și pantaloni scurți, albi.


Amândoi au zâmbetul pe buze, semn că se simt foarte bine în vacanță. „Bine că nu am căzut în apă în pași de salsa’, a scris pe Instagram Elwira.

La rândul său, Mihai Petre nu a uitat de sport nici în vacanță, că doar nu numai genele sunt de vină pentru felul în care arată și el la 43 de ani!

Celebrul dansator și coregraf nu ia nici în vacanță pauză de la antrenament, la prima oră a dimineții el a ieșit la alergat prin Miami. „Alergarea de dimineață’, a transmis el pe Instagram.


Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie: „Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş’

Citește și: Octavia Geamănu, mesaj acid pentru influenceri: „Prost gust, promiscuitate, decadență’

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre

Elwira Petre de la Asia Express și Mihai Petre s-au cunoscut în Republica Moldova. Dansatorul avea nevoie de o nouă parteneră, după ce colega lui se accidentase. Se pare că pasiunea pentru dans i-a unit pe viață, devenind ulterior parteneri de cuplu.


„Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova.


Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu, a mărturisit soțul Mihai Petre.