Elvira Deatcu și-a cerut soțul în căsătorie, în urmă cu 23 de ani: „Nu a fost cu inel, cu îngenuncheat”

 Ifrim Georgiana
.

Elvira Deatcu și-a cerut soțul în căsătorie, în urmă cu 23 de ani. Cunoscuta actriță și soțul ei, Horea Nicorici, sunt căsătoriți de mai bine de două decenii și au împreună doi copii, pe Luca și pe Filip. Într-un interviu recent, Elvira Deatcu a făcut o serie de declarații despre începutul poveștii de dragoste cu Horea Nicorici, mărturisind că ea fost cea care a adresat marea întrebare. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna august, Elvira Deatcu și soțul ei au sărbătorit 23 de ani de mariaj. Cei doi se cunosc din perioada adolescenței, iar în primii 7 ani, au avut o relație la distanță, ea aflându-se în București, iar el în Cluj. Recent, actrița a făcut o serie de declarații despre modul în care și-a cunoscut soțul și despre evoluția relației lor pe percursul ultimelor două decenii.

e-9e-9

Citește și: Ce dietă ține Elvira Deatcu, la 50 de ani. Alimentul la care a renunțat:„Nu mai mănânc…'

Citește și: Marele regret al actriței Elvira Deatcu din VLAD:„Aș fi vrut să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'

Citește și: Armin Nicoară i-a 'sărutat' decolteul nașei sale, Roxana Vașniuc, de față cu soția lui, Claudia Puican:'O pup pe suflet'

Elvira Deatcu și-a cerut soțul în căsătorie, în urmă cu 23 de ani

Remarcabila actriță a Teatrului Odeon și-a cerut soțul în căsătorie în timpul unei vacanțe la Vama Veche. Anterior, se pare că aEliva Deatcu avusese parte de mai multe cereri de căsătorie pe peronul gării.

„Noi vorbeam des despre asta și, la un moment dat, eram la Vama Veche, unde stăteam mult vara în studenție, și în apă i-am zis: Hai, ce facem? Să ne luăm!' Bine. De fapt, eu l-am cerut pe el în căsătorie. Nu a fost cu inel, cu îngenuncheat, nimic din toate astea, nu aveam bani, a fost destul de complicat, dar tot ce era pe lângă noi a făcut să fie posibilă această nuntă', a susținut actrița, potrivit unica.ro.

Cum s-au cunoscut cei doi soți

Elvira Deatcu a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și soțul ei. Relația acestora a început pe vreme când actrița avea 18 ani, iar căsătoria a avut loc nouă ani mai târziu.

„L-am cunoscut în clasa a IX-a, a fost un an important pentru mine, la 15 ani am făcut și filmul cu domnul Saizescu, l-am cunoscut pe soțul meu la Cluj la colindat. A fost un chin și o jale pentru că eram amândoi, am devenit și eu studentă, în perioada liceului nu ne-am văzut. Ne-am revăzut când am împlinit eu 18 ani și l-am invitat la petrecere mea.

Am comunicat prin scrisori, pe care le citeam în clasă, în spate, toate colegele așteptau scrisorile de la Zânul meu și se citeau cu voce tare. Dar ne-am revăzut când am împlinit eu 18 ani,  am intrat la Institut la 19 ani, noi râdem acum, dar chiar a fost o relație care s-a desfășurat mai mult pe peronul unei gări.

Mai mult el făcea naveta, că nu aveam bani de vagon de dormit. El era student la Cluj și eu în București.  A fost o relație la distanță. Ne-am căsătorit când eu aveam 27 de ani, dar el s-a mutat în București când aveam 25 de ani. Deci vreo 7 ani așa a fost relația noastră', a povestit Eliva Deatcu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton