Ellie White, ultima sedinta foto inainte de nastere

.

Cu o saptamana inainte de a aduce pe  lume primul sau copil, Ellie White a realizat o sedinta foto cu totul speciala. Artista a dorit sa aiba o amintire frumoasa din perioada sarcinii, astfel ca s-a lasat fotografiata alaturi de logodnicul ei, Doru Tinca, in ipostaze romantice.

 


Ellie a imbracat doua rochii elegante Michael Kors si bijuterii Dolce&Gabbana de la Mengotti, la recomandarea stilistului Teodora Burz, care s-au potrivit perfect, chiar daca pantecul ei proeminent i-a dat initial emotii. Am avut ceva de furca pana am ales rochiile de seara pentru ca nu gasesti usor ceva care sa te avantajeze in totalitate. Din fericire, nu am pus in perioada nasterii decat 10 kilograme in plus. Dupa nastere cred ca voi reveni rapid la silueta de dinainte’, marturiseste Ellie White.


 

Conexiunea speciala dintre Ellie si Doru se observa in fotografii. Protector si grijuliu din fire, Doru, care ii este si manager, ii atinge delicat pantecul. Bebe a simtit parca emotiile noastre si a inceput sa se agite chiar in timpul sedintei foto. Cand a pus Doru mana pe burtica, a inceput sa dea din picioare. Cred ca vom avea un fotbalist in familie!’, declara amuzata Ellie.

 

Ellie White va aduce pe lume un baietel la inceputul lunii decembrie. Este logodita de mai bine de patru ani  cu managerul ei, Doru Tinca . Anul viitor, cei doi planuiesc sa se casatoreasca. Ellie White va reveni pe scena la finalul acestui an, pentru concertele de Craciun si Revelion.


 

[gallery ids=""]