Elle Fanning a leşinat la Cannes. Actrița din filmul “Maleficent” a căzut de pe scaun, iar petrecerea a fost întreruptă

 Dumba Gabriela
.

Actriţa Elle Fanning, care anul acesta a fost membru al juriului competiţiei Festivalului de Film de la Cannes, a leşinat luni seară, în timpul unei petreceri din cadrul evenimentului. Nu se cunosc încă motivele pentru care actrița de 21 de ani, cunoscută și din filmul Maleficent' a trecut printr-un astfel de moment.

Elle FanningElle Fanning

La cina Trophée Chopard, Thierry Frémaux, tocmai îl prezenta pe actorul François Civil, când Elle Fanning a căzut de pe scaunul ei. Potrivit martorilor, ceremonia a fost întreruptă pentru scurt timp. În ajutorul lui Elle a sărit imediat sora ei, actriţa Dakota Fanning, care a ajutat-o să se ridice, înainte de a fi escortate de pază.

În sprijinul ei a venit şi Colin Firth, care stătea la o masă din apropiere, iar actriţa Marillon Cotillard s-a arătat afectată de moment.

Câteva ore mai târziu, Fanning a publicat pe Instagram o fotografie şi mesajul că se simte bine.

Elle Fanning este cunoscută pentru rolurile din filme ca „Maleficent', „Trumbo', „20th Century Women' sau „The Beguiled'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton