ELLE BLOGGING AWARDS, pe ultima suta de metri!

.

Voteaza pana la sfarsitul zilei si castiga premii oferite de Lenovo, Mercedes si Babyliss!


ELLE BLOGGING AWARDS, cel mai stylish eveniment dedicat comunitatii online, iti ofera sansa de a alege si sustine blogurile preferate!

 

Intra pana la sfarsitul zilei de 4 mai pe www.elle.ro/bloggingawards, voteaza blogurile care iti plac si poti castiga unul dintre numeroasele premii:

 

O tableta Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 este o tableta elegantă, versatila, dar la fel de performanta ca un cinematograf mobil, care iti propune noi moduri de a te bucura de timpul tau liber. Modelul Yoga Tab 3 Pro 10 proiecteaza un ecran de pana la 70 pe orice perete sau tavan, transformandu-ti camera intunecata intr-un cinematograf. Si, pentru ca imaginile pe ecran mare au nevoie de un sunet pe masura, Yoga Tab 3 Pro 10 este prevazuta cu o bara de sunet orientata spre fata, care iti ofera o experienta impresionanta de sunet 3D captivant, cu 4 boxe JBL® premium si Dolby Atmos®. Autonomia de pana la 18 ore dintr-o singura incarcare iti permite sa te bucuri neintrerupt de filmele, jocurile si website-urile preferate, iar cele patru moduri de utilizare (In mana, Inclinat, Agatat si Stand) aduc o experienta noua de vizualizare cu fiecare utilizare.


 

 

8 Parfumuri Mercedes-Benz for Her

Mercedes-Benz simbolizeaza apartanenta la un univers exclusivist, definit de creativitate, design spectaculos si un stil de viata distinct. In identitatea Mercedes-Benz, femeia ocupa un loc aparte. Femeia chic, moderna, eleganta si rafinata. Pentru ea a fost creat un parfum care etaleaza aceste calitati printr-o armonie neobisnuita intre mimoze si violete, o compozitie contrastanta ce ofera autenticitate si care subliniaza personalitatea celei care il poarta. Acest parfum cu un caracter original si totodata universal captiveaza simturile dintr-o sticla de 60ml cu pulverizator.


 

 

5 perii rotative BaByliss I-Pro Rotating Brush 700

Usor si rapid, I-Pro Rotating Brush 700 usuca si stilizeaza parul, in acelasi timp, ca sa obtii un rezultat profesionist exact ca la coafor.

Castigatoarele celor 5 perii rotative vor primi si cate o invitatie dubla la Gala ELLE BLOGGING AWARDS care va avea loc in luna mai in Bucuresti.

 

 

ELLE BLOGGING AWARDS este o initiativa in premiera a revistei ELLE in parteneriat cu Lenovo si Mercedes-Benz. Mai multe detalii pe www.elle.ro/bloggingawards.