„Timp de 14 ore, nu am știut nimic”. Ella Tina a leșinat într-un restaurant și a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are, după moartea mamei ei

 Ifrim Georgiana
.

Ella Tina a leșinat într-un restaurant și a ajuns de urgență la spital. În urmă cu trei luni, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' și-a pierdut mama, după o lungă luptă cu cancerul. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, bruneta a susținut că s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, pe fondul stresului și a suferinței. Aflată într-un restaurant cu prietenii, aceasta și-a pierdut cunoștința și a fost transportată la o unitate medicală. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ella Tina a leșinat într-un restaurant și a ajuns de urgență la spital.. La începutul lunii noiembrie, Ella Tina și-a pierdut mama și a făcut anunțul dureros pe rețelele de socializare. Cea care i-a dat viața fusese diagnosticată cu cancer și a fost răpusă de boala nemilioasă. La trei luni de la tragicul eveniment, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' este sfâșiată de durere și se confruntă cu grave probleme de sănătate. În timp ce se afla într-un restaurant din Capitală, bruneta a căzut din picioare și a ajuns la spital, acolo unde a stat inconștientă timp de 14 ore. Bruneta mai spune că insomnia și stresul i-ar fi declanșat probleme la nivelul sistemului nervos și digestiv.

ell-9ell-9

Ella Tina a leșinat într-un restaurant și a ajuns de urgență la spital. Bruneta a susținut că nu a primit un diagnostic clar din partea medicilor, însă este nevoită să facă câteva schimbări în ceea ce privește stilul de viață. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii' vrea să găsească echilibrul în toate aspectele vieții și să fie fericită, așa cum a îndrumat-o mama ei.

Citește și: Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale: „Am avut o conexiune cu stelele, ceva s-a rupt în mine'

Citește și: Ce mesaj a postat Ella Tina după moartea mamei sale: 'Vă rog să vă rugați pentru noi'

Citește și: Anca Serea a împlinit 42 de ani: „În această cifră s-au adunat bucurii și tristeți, reușite și eșecuri…”. Cum a surprins-o Adi Sînă la miezul nopții

Citește și: Vica Blochina și Jorge au fost eliminați de la Survivor 2023. Artistul a părăsit competiția în cârje: „Sunt foarte frustrat'

Ella Tina a leșinat într-un restaurant și a ajuns de urgență la spital

Pe fondul stresului și a suferinței provocate de pirederea mamei sale, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' s-a confruntat cu probleme de sănătate. Ella a leșinat în baia unui restaurant din București și a fost internată la spital. Aceasta a susținut că nu se poate odihni corespunzător, iar organismul ei a cedat.

„Viața continuă! Trebuie să mergem înainte. Era un restaurant, avea un bar. Pur și simplu mă duceam la baie și am picat din picioare. Dintr-o dată mi s-a făcut rău. Eram cu prietenii mei, au sunat la salvare, m-au dus la spital. Eu nu îmi amintesc nimic. Timp de 14 ore, nu am știut nimic.

Ei mi-au spus, cumva, ca diagnostic că este ceva pe fond nervos, stres. Nu mi-au dat un verdict clar. Sunt nedormită de ore bune. Nu mai pot să dorm. Mi-au dat vitamine, am făcut o infecție stomacală. E normal, la un moment dat cedezi', a povestit bruneta la Xtra Night Show.

„A venit momentul să mă pun pe picioare'

Pe 8 ianuarie, Ella Tina și-a sărbptorit ziua de naștere. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' aspiră la un viitor stabil din toate punctele de vedere și este pregătită să facă demersuri în acest sens.

„Este pentru prima oară când celebrez ziua mea. E prima dată când îmi organizez ceva. Am avut mulți ani ghinioniști. Am zis că de azi înainte voi începe cu dreptul. Îmi doresc fericire, iubire și pace, atât îmi doresc.

Nu știu să exprim prin porii aștia ai mei. Atât îmi doresc cel mai bun. A venit momentul să mă pun pe picioare, să-mi fac un viitor destul de stabil. Țin cont de ceea ce și-a dorit mama, să fiu fericită', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton