Ella de la Puterea Dragostei a făcut accident cu mașină de lux: "Dumnezeu m-a salvat!"

.

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a făcut accident cu noua ei mașină de lux. Din fericire, bruneta nu a fost rănită grav și îi mulțumește lui Dumnezeu că a salvat-o din această grea încercare a vieții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ella povestește fanilor săi de pe Instagram că un alt șofer nu i-a acordat prioritate în trafic și, astfel, mașinile lor s-au lovit pe niște străduțe înguste din oraș. Evident că s-a speriat foarte tare, un accident de mașină nu este o bucurie pentru nimeni, însă totul este bine când nimeni nu are răni grave, iar mașinile se pot repara.


Ella tocmai le povestea fanilor săi de pe Instagram că testează o mașină luxoasă, iar după ce a prezentat-o, la foarte scurt timp, a urmat un story care a îngrijorat pe toată lumea.

„Vreau să vă zic că tatăl meu mi-a zis așa: „tu trebuie să te faci șofer de TIR’. Eu mă plictisesc foarte repede de mașini, ori încă nu am găsit mașina aia care să îmi pacă mie foarte mult, ori le schimb prea des. Nu mă satur de o mașină!


Am venit acum să testez o nouă mașină! E cea mai bună! O iubesc! Cele mai bune mașini(…) E sport, culoarea asta e cea mai tare!’, erau cuvintele brunetei chiar cu câteva clipe înainte de a face accidentul, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ella
de la Puterea Dragostei a făcut plângere penală împotriva Andrei Voloș
și a Biancăi Comănici: „Nu sunt bătaia voastră de joc’

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova: „Niciun bărbat nu ar trebui să facă…’


Citește și: Ella și Bianca de la Puterea Dragostei, un nou scandal! Totul a pornit de la Livian: „Nu ai avut șanse la el’

Cum se simte Ella de la Puterea Dragostei după accident

Din spusele brunetei, celălalt șofer nu ar fi acordat prioritate și a intrat în botul bolidului pe care îl conducea. Ella de la Puterea Dragostei nu a dat mai multe detalii și despre cum se simte, dar în poza pe care a postat-o la InstaStory după accident pare că a primit îngrijiri din partea medicilor, căci în jurul gâtului are atașat un guler cervical.   


„Cam așa se întâmplă când nu se acordă prioritate!/ Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să scap cu viață. Iar voi, șoferilor, conduceți mai cu prudență pentru a nu pune în pericol viața celorlalți în pericol’, a transmis Ella pe Instagram. 


Ella de la Puterea Dragostei l-a iubit pe Jador

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că a avut sentimente puternice pentru Jador. Ella l-a uitat cu greu pe cântăreț și a suferit cumplit în urma despărțirii de acesta.

‘Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic.

Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune…Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât‘, a declarat Ella de la Puterea Dragostei despre Jador, pentru Wowbiz.