Elisabeta a II-a este un adevărat fashion icon. Regina Angliei își asortează umbrelele cu ținutele!

.

Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru outfiturile sale colorate și nu mai e un secret pentru nimeni că suverana a devenit deja un fashion icon pentru femeile din lumea întreagă. Un lucru mai puțin știut este că Regina Angliei își asortează umbrelele cu ținutele!

Chiar dacă în ultima vreme, Regina, o pionieră a modei la vremea ei, a intrat într-un con nemeritat de umbră, din cauza atenției pe care o primesc cele două nepoate ale sale, Meghan Markle și Kate Middleton, asta nu înseamnă ca suverana Marii Britanii a coborât ștacheta. Dimpotrivă, la 92 de ani, Elisabeta a II-a este o încântare pentru ochii privitorilor, aceasta alegând să se îmbrace în culori pastelate sau chiar aprinse, deși unii nu le consideră tocmai potrivite pentru vârsta ei. Mai mult, Regina Angliei își asortează umbrelele cu ținutele, fiecare detaliu al îmbrăcăminții sale fiind perfect.


Umbrelă roz, rochie roz, pălărie roz!

În Anglia vremea este mai ploioasă ca în restul continentului, iar asta presupune că locuitorilor ei nu le lipsesc umbrelele, care, în timp, s-au transformat în accesorii nelipsite. Tocmai de aceea, Regina Elisabeta a II-a are pregătită pentru fiecare ocazie câte o umbrelă, neapărat asortată cu restul ținutei. În general, acestea sunt transparente, însă fiecare are câte o dungă de o anumită culoare. Dacă valetul Reginei va purta o umbrelă cu roz sau cu turcoaz, nu este greu de ghicit cu ce s-a îmbrăcat suverana în ziua aceea.


De obicei, una dintre culorile de pe rochia sau pălăria Elisabetei a II-a se va regăsi pe umbrela pe care aceasta o va purta în caz de aversă. Tocmai pentru că în Marea Britanie poți număra pe degete zilele fără ploaie, Regina nu a fost prinsă niciodată nepregătită de vreo aversă – fie că s-a îmbrăcat în galben, turcoaz, burgundy, bleu sau mov, umbrela perfect asortată nu i-a lipsit. Mai poate spune cineva că suverana Angliei nu este un adevărat fashion icon?

Foto: Hepta, Northfoto